kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ünlü erkekleri diyet telaşı sardı!

Yeni Haber
20 günde 11 kilo vermeyi başaran usta oyuncu Halil Ergün rejim yapmak isteyen ünlü erkekleri gaza getirdi.

Özcan Deniz 20 günde 6 kilo; Kenan Doğulu ise yaz başından beri 23 kilo verdi. Okan Bayülgen'in hedefi rockçı Mick Jagger gibi olmak!..

Kadınlar gibi artık erkekler de görünüşlerine dikkat etmeye ve kilo verme derdine düştü. Kadın sanatçıların yanısıra artık erkek sanatçılar da yediklerine son derece dikkat ediyor, özel mönülerle forma giriyor. Özellikle birkaç sanatçı var ki, kısa sürede verdikleri kilolarla büyük dikkat çekiyor...

ERGÜN ÇİMEN İÇTİ


İlk olarak Halil Ergün, geçtiğimiz haftalarda kendini Kuşadası Davutlar Köyü'nde bir sağlık merkezine kapatmış ve 20 günde 11 kilo vermişti. Çimen suyu içip bol bol meyve yiyen Ergün, hayatında ilk kez yoga yaptığını söylemiş ve "Rejime devam ediyorum. Biraz daha kilo vereceğim" diye konuşmuştu.

*HALİL ERGÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DENİZ MEYVE YEDİ

Ergün'den sonra Özcan Deniz de 20 günde 6 kilo verdi. Deniz, sık ve az yeme kuralına uyup sebze ve meyve ile beslendiğini söyledi. Ünlü sanatçı şöyle konuştu: "Zeytinyağlı yemekler dışında başka bir şey yemedim. Ana yemeğim hep meyve oldu. Akşam 19.00'dan sonra asla hiçbir şey yemedim. Bol su içtim. Hedefim, 4 kilo daha vermek."

*ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DOĞULU YOGA YAPTI

Diyet yapanlar kervanına ünlü şarkıcı Kenan Doğulu da katıldı. Doğulu, yaz başından bu yana 23 kilo verip incecik bir görüntüye sahip oldu. Mide rahatsızlığı yüzünden yediklerine hep dikkat ettiğini söyleyen Doğulu, yoga yapmaya başladı. Yakışıklı sanatçı, sık sık meyve çayları içtiğini de söyledi.

*KENAN DOĞULU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BAYÜLGEN'İN SIRRI?

Son olarak kısa sürede kilo veren bir diğer isim de Okan Bayülgen oldu. Bir diyetisyen yardımı ile birkaç haftada 13 kilo veren Bayülgen'in sırrı ise günde altı öğün yemek. Sık ve az yediğini söyleyen Bayülgen, ünlü star Mick Jagger gibi zayıf olmak istediğini açıklayıp rejime devam ettiğini belirtti.

*OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜNAYDIN