kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Korkakların gecesi

EBRU KILIÇOĞLU
EBRU KILIÇOĞLU
Büyük transferler yapmış iki iyi kadronun maçına takımlarını orta alanda kör dövüşüne mahkum bırakan iki korkak teknik direktör damga vurdu. Keyifsiz oyunda skor tabelası değişmedi..
Güzide ligimizde haftalardan ikincisi... Yer Kayseri. Kayserispor Galatasaray'ı konuk ediyor. Yani geçen sezonun şampiyonuyla beşincisi.. Maç başlıyor. Ama başlamamış gibi. Sanki tembelin kuralları uygulanıyor sahada: Oturma şansın varsa ayakta durma. Yatma şansın varsa oturma. Oturan birini görürsen sen de otur yardım et vs vs... Sadece burada kurallar futbola adapte edilmiş. Yürüme şansın varsa koşma. Durma şansın varsa yürüme! Bu görüntünün sonucunda ilk yarının Galatasaray özeti şöyle: Sıfır, Galatasaray'ın organize atağı... Sıfır, bu maçta Galatasaray kaç gol atar sorusunun cevabı. 10, Galatasaray'da "Ben neredeyim, burası neresi?" diye dolaşan futbolcu sayısı... Bir, maçtaki mükemmel kurtarış sayısı: Olembe'nin 32.dakikada bir metreden vurduğunu De Sanctis inanılmaz bir refleksle çıkartıyor. Devamında yine Olembe vuruyor. Bu sefer Topal çıkartıyor. Buradan anladığınız üzere bir, sahada ne yaptığını bilen futbolcu (kaleci) sayısı... Kayserispor'a gelince. Onların Galatasaray'dan kalır yanı yok ama en azından bahaneleri daha sağlam. Sakatları, eksikleri var. Kaldı ki maçın 30.dakikasından itibaren biraz canlanıyorlar... 32.dakikada da ilk yarının en tehlikeli ve tek pozisyonunu (ki yukarıda De Sanctis'in mükemmel kurtarışı olarak geçiyor) onlar imzalıyorlar...

*KAYSERİSPOR - GALATASARAY MAÇINDAN KARELER

BİRER PUAN DA FAZLA
Süper Kupa maçında devre arasını kendine gelmek için kullanmıştı Galatasaray, aynı rakibe karşı. İkinci yarıya özellikle Kewell'ın biraz canlanmasıyla bir tutam daha etkili başlıyorlar. Biraz, sadece biraz daha organizeye benzeyen pozisyonlar buluyorlar. Belki, Skibbe'nin müdahalesi bu dakikalarda gelse ve değişiklik 'taktiksel' olsa Galatasaray'ın umutsuz oyunu bir umut bulacak. Ama Baros-Karan değişikliği için nedense 75 bekleniyor. Başka değişiklik de gelmiyor! Sonuçta iki takıma da birer puan gidiyor. Ama bir futbol adaleti olsaydı gerçekten eğer, her ikisinin de sıfır çekmesi gerekiyor!
Haberin fotoğrafları
21:00
Beşiktaş - Konyaspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir 0  
  Hacettepe 0  
 Bursa 2  
  G.Birliği 0  
 Denizli 3  
  Antalya 2  
 Kayseri 0  
  Galatasaray 0  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Hacettepe Fenerbahçe Cumartesi 19:00  
 Konya Denizli Cumartesi 20:00  
 Kayseri Kocaeli Cumartesi 20:00  
 Galatasaray Antalya Cumartesi 21:45  
 Sivas Bursa Pazar 19:00  
 G.Birliği Eskişehir Pazar 20:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 20:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 20:00  
 Trabzon Beşiktaş Pazar 21:45