kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Atatürk olmasaydı adım Abraham Sweetvoice'du

Yeni Haber
İbrahim Tatlıses, Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini şöyle ifade etti: Atatürk olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!..

İbrahim Tatlıses, sahne aldığı Kıbrıs Kaya Artemis otelde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na dair ilginç bir yorum yaptı. Dinleyicilerinin bayramını kutlayan İbo, "Zafer Bayramı'mızı kutlamayanlar varsa başka ülkeye gitsinler! Ne mutlu Türküm diyene diyemiyorsa güle güle" sözleriyle alkış topladı.

*İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜRMET ETMELİ

Atatürk ve silah arkadaşlarına hürmetin önemine değinen sanatçı, "Mustafa Kemal olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!" dedi. Kıbrıs'tan bir gece önce ise; 19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Tatlıses, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 60 bin kişiyi coşturdu.

AĞALIK YAPTINIZ

Gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İbo, "Ağaların karşılaması böyle oluyor. Boşuna buraya Aliağa dememişler. Ağalığınızı yaptınız" dedi. Konser alanına ambulansla gelen sanatçı, basın mensupları ile şakalaşarak "60 bin kişi beni dinlemeye gelmiş, siz hep beni çekiyorsunuz. Gelin sahneye de bu kalabalığı çekin biraz" diye espri yaptı.

GÜNAYDIN