kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Angelina Jolie, Fransız filminde oynamak istiyor

Güncelleme : 03.09.2008 23:26
Yeni Haber
İkiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra yeniden sinema projeleri üzerinde yoğunlaşan oyuncu Angelina Jolie, en büyük hayalinin bir Fransız filminde rol almak olduğunu açıkladı.

*ANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Jolie, Alman dergisi Focus'un son sayısında yer alan röportajında, Avrupa Sineması'na, özellikle de Fransız filmlerine yönelmek istediğini söyledi.

Yıllardır Fransızca öğrenen ve Nice yakınlarında oturan sanatçı, Fransızca'yı iyi konuşmaya başladıktan sonra, birkaç yıl içinde bir Fransız film projesi üzerinde çalışabileceğini ifade etti.

Avrupa ve diğer kültürleri yansıtan çok sayıda film bulunduğunu ve bu dikkat çekici yapımlarla yakından ilgilendiğini aktaran Angelina Jolie, bugüne değin Avrupa'da çalışmamasının nedeninin sorulması üzerine de, ''Kimse bana teklif yapmadı ki...'' dedi.

Doğum yaptığı Güney Fransa'da çocuklarının babası Brad Pitt ile dinlenen Jolie, 3'ü kendilerinin, 3'ü de evlatlık olan 6 çocuğuyla ilgilendiği için sıklıkla film izleyemediğini belirtti. Jolie, ''Aslına bakarsanız, benim için 2 saat boyunca oturmak çok zor. Bu nedenle, bir şeyler okumayı, çalışmayı ya da yeni şeyler keşfetmek için seyahat etmeyi tercih ederim'' sözleriyle mesleği olan sinemaya çok fazla vakit ayıramadığını itiraf etti.

Ailece film seyrettiklerinde de ortaya ilginç bir manzara çıktığını aktaran Jolie, kendisinin ya uyukladığını ya da çocuklarıyla ilgilenebilmek için sürekli olarak kumandadaki ''durdurma'' düğmesine basmak zorunda kaldığını söyledi.

Angelina Jolie'nin başrolünü üstlendiği, usta oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un kamera arkasına geçtiği ''Changeling'' isimli film, Ekim ayı sonlarında seyirciyle buluşacak.

AA