kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kendini Türk gibi hissediyor

İHA
Güncelleme : 03.09.2008 22:46
Yeni Haber
Side'de tatil yaptığı sırada kalp krizi geçiren ve Side Anadolu Hastanesi'nde ameliyat edilerek sağlığına kavuşan Hollandalı turist Johan Zwiers (58), 5 ay sonra hastaneye teşekkür ziyaretinde bulundu. Zwiers, ameliyat sırasında Türk kanı verildiği için kendini yarı Türk gibi hissettiğini söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde geçtiğimiz Nisan ayında kalp krizi geçiren Hollandalı turist Johan Zwiers, Side Anadolu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Burada, Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Ahmet Taner Çetintaş tarafından ameliyat edilen Johan Zwiers, tekrar sağılığına kavuştu.

Sağlıklı bir şekilde ülkesine dönen Johan Zwiers ve eşi Janneke Zwiers, 5 ay aradan sonra Side'ye gelerek Anadolu Hastanesi çalışanlarına ve kendisini ameliyat ederek sağlığına kavuşturan Opr. Dr. Ahmet Taner Çetintaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sağlığına tamamen kavuştuğunu belirten johan Zwiers, ameliyattan 1 ay sonra işine geri döndüğünü ve haftada 40 saat posta şoförlüğü yaptığını söyledi. Side'de geçirdiği ameliyat sırasında kendisine Türk kanı verilmesinin ardından kendisini yarı Türk olarak hissettiğini belirten Hollandalı Johan Zwiers, Avrupa Futbol şampiyonasında kalbinin Hollanda ile birlikte Türkiye için çarptığını, Türkiye'nin şampiyon olamamasına çok üzüldüğünü sözlerine ekledi.

Side Anadolu Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Ahmet Taner Çetintaş, johan Zwiers'in Side'de tatil yaparken ani bir kalp krizi sonucunda hastaneye başvurduğunu belirterek, "Kendisine anjiyo sırasında 4'lü by-pass ve kalp kapakçığı ameliyatı yaptık. 2 hafta sonrada evine gönderdik. Bugün Türkiye'de tatilini tekrarlamak ve teşekkür etmek amacıyla buraya geldi. Kendisi ameliyatın ardından herhangi bir problemi olmadığını, hayatına kaldığı yerden sağlıklı bir şekilde devam ettiğini ve çok mutluolduğunu söyledi. Biz de bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.