kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Safiye'nin dramı
Her şey sıcak bir yaz günü değişecek, sevgi dolu bir ailenin mutlu yaşantısı, o günden itibaren acı, keder ve umutsuzluk girdabına sürüklenecekti. Sahnelerin sempatik yıldızı Safiye Soyman, Antalya sıcağında kendisini iyi hissetmeyen oğlu Harun'u hastaneye götürürken, başına gelecekleri aklının ucundan bile geçirmiyordu.
Tüm Metin

  Kralın sırrı benimle gömülür
Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni, beste ve şarkı sözü yazarı Ülkü Erakalın anılarını "Film Karelerinde Gizlenen Anılar" adıyla kaleme almıştı ve anıları çok ses getirmişti. Ancak birçok dostunun kitabı eksik bulması üzerine şimdi ikincisini yazıyor... Yeni kitabının ismi, "Bunlar da Anlatamadıklarım".
Tüm Metin

  Güller Yılmaz Bektaş'tan!
"İzmir'de evlenecek erkek bulamadım, o yüzden İstanbul'a geldim," diyen sosyetik güzel Siren Ertan'ın adı son günlerde, önce Mahsun Kırmızıgül ile ardından da Yılmaz Erdoğan ile anılmıştı. Hatta evindeki 500 kırmızı gülü görenler artık yeni bir ilişkinin doğduğundan emindi.
Tüm Metin

  Yeliz'in azmi bir yuva yıktı
Kral TV'nin "Sarı Şeker" sunucusuydu. "Çarli" dizisinde "Aptal sarışın" Cilvenaz oldu. Sonra "Zaga"da "Naciye sosislilerinizi ketçaplıyor" sloganıyla isteyenin sosislisini ketçapladı... Son olarak "Aşkım Aşkım" dizisinde yine bir aptal sarışın tiplemesiyle karşımıza çıktı.
Tüm Metin

  Seni bekliyoruz merve
Fatih Terim'in büyük kızı Merve, yüksek öğretimini dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Duke'te sürdürecek. Özel Koç Lisesi öğrencisi Merve, "Uluslararası Bakalorya Programı" çerçevesinde başvurduğu ünlü Duke Üniversitesi'ne kabul edildi ve önümüzdeki ders yılından itibaren dünyanın en saygın öğretim kurumlarından birinde okuyacak.
Tüm Metin

  Ata'yı kim oynar
Filmin yapımcısı ve yönetmeni belli ama başrol oyuncusu bir sır... İşte Atatürk'ü oynama olasılığı yüksek bazı aktörler Yıllardır konuşulan bir proje nihayet hayata geçiyor. Lord Kinross'un, "Atatürk: Bir Ulusun Canlanışı" adlı romanı Bruce Beresford yönetmenliğinde filme çekilecek.
Tüm Metin

  İnternete Fransız kaldım hiç sanal seks yapmadım
* Şu an üzerinizde ne var? Kot pantolon, Musti'nin yılbaşında hediye ettiği spor ayakkabı ve beyaz tişört. * Herhangi bir yerinizde dövme veya piercing var mı? Sağ kolumda bileğimin üstünde denge işaretinin içinde M ve T harfleri var. * Birlikte olduğunuz kişiyi, aynı cinsten biriyle yakalasanız ne yapardınız?
Tüm Metin

  Küçük Emrah'a büyük imaj!
Bir dönemin "boynu bükük" Küçük Emrah'ı, şimdilerde genç kızların kalbini çalmaya hazırlanıyor. Çünkü uzattığı saçlarını beğenmeyen kimse yok. Emrah'a sorarsanız saçlarını kasıtlı olarak uzatmamış. "Saçlarımı kestirmeye gittiğimde Kuaförüm Veysel kesmedi. Ben de kabul ettim.
Tüm Metin

  Özlem'in mühendisliği Boğaziçi'ni karıştırdı
Savaş, her fırsatta eğitim durumu ile övünmesi yetmiyormuş gibi üniversite mezunlarının çıkardığı dergiye, dansöz kıyafetli fotoğrafı ve 'Aykırı bir Boğaziçili' başlığıyla kapak olunca camiada kıyamet koptu. Özlem Savaş'ın 14 sömestr sonunda okuldan atıldığını, ancak yine de önlisansa hak...
Tüm Metin

  Tuğba tribünlere oynuyor
Şimdi moda "Dekolte". atv ekranlarından seyirciyle buluşan programın seksi sunucuları Tuğba Özay ve Ayşe Hatun Önal'ın yayına hazırlanışını haber yapmak için yollara düştük. Ancak, İstanbul trafiğini felç eden kar yağışına rağmen Maslak'taki ANS stüdyolarını tamamı gençlerden oluşan bir kalabalık doldurmuştu.
Tüm Metin

  Kenan'la çalıştığım için çok şanslıyım
Deli Yürek" dizisinin yeni 'Zeynep'i 23 yaşında yaklaşık 3.5 yıldır oyuncu olmak adına çırpınan biri. Birçoğumuzun ona Akbank ve Alo reklamlarından ya da "Şafak Operasyonu" veya "Zor Hedef" dizilerinden göz aşinalığı var. Ancak aslında biz onu James Bond filminde oynadığı kısa rol ile tanıdık.
Tüm Metin

  Sosyetikler dışarıda benden açık geziyor
Şebnem Özinal'ın göğüslerini bir haftadır gazetelerin birinci sayfalarında görüyoruz. Bir defilede çekilmiş transparan bir kıyafetten ya da magazin dergilerine verilmiş bir pozdan bahsetmiyoruz. Yer tiyatro sahnesi. Oyunun adı "Yarışma". Yönetmen Genco Erkal, oyuncular Genco Erkal, Şebnem Özinal.
Tüm Metin

  Meslektaşlarını bu kez atlattı
Haberini bu kez, bilgisayarının ekranına değil de otuz yıla sığdırdığı genç ömrünün hatırası adına telsiz anonslarına yazacaktı kendi kanıyla... Ve bir tek kendisinin asla okuyamayacağı son haberi olacaktı bu... "İntihar"ının kara karanlık harfleri bezeyecekti bu haberin satırları ile cümlelerini de... Gazeteci arkadaşları Murat Uçtu olarak bildirdiler adını...
Tüm Metin

  Eyfel Kulesi yeraltına iniyor!
Dünyada en çok turist çeken yapılardan biri olan Eyfel Kulesi kabuk değiştiriyor. Paris Belediyesi 112 yıllık kulelenin altına alışveriş merkezi, sinema, müze ve dev otopark yapmayı planlıyor. Toplam yüksekliği 504 metre olan Eyfel'in altını 5 kat kazmayı planlayan belediyenin bu projesi 80 milyon Euro'ya (yaklaşık 100 trilyon) mal olacak.
Tüm Metin

  Yılmaz'ın cebinden Hıncal'ın fuları çıktı
Yılmaz Erdoğan'ın "Cebimde Yeni Kelimeler" adlı tek kişilik oyunu geçtiğimiz hafta başladı. Oyunu izleyen hemen herkesin ortak fikri Yılmaz'ın yeni oyununda fazlaca "yeni" bir şeylerin olmadığıydı. Erdoğan'ın "Cebimdeki Yeni Kelimeler" adını verdiği oyundaki en yeni espri SABAH yazarı Hıncal Uluç ile ilgili olanıydı.
Tüm Metin

  Şöhret gelir baba gider
Şöhret ve para gelince de birden ortaya çıkan babalar. İlk bakışta bir tesadüfe benzese de, ünlülerin babalarıyla yaşadığı ilişkiler psikologlara göre çok sancılı Nazan Öncel, Hande Ataizi, Nefise Karatay, Nükhet Duru, Ajlan Büyükburç, Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Doğuş ve 05 Edi...
Tüm Metin

  Hem ye, hem zayıfla
Diyetisyenlere göre dünyanın en kolay işlerinden biri zayıflamak. Kilo vermek isteyenlere göre de, dünyanın en zor işi. Oysa kilo vermek, çok basit bir denkleme dayanıyor. Harcadığınız enerjiden (kalori) daha az enerji alırsanız, kilo verirsiniz. Tabii ki bunu söylemek kolay, uygulaması biraz daha zor. Diyetisyen Michel Montignac, bu denklemi en basite indirgeyenlerden
Tüm Metin

  Elektriğimi alan buraya bağlanır
Cafe In, Nişantaşı'nın ilk cafe'si olma unvanını elinde bulunduruyor; 10 yıldır Nişantaşı'na hizmet veriyor. Akdeniz mutfağından yemekleriyle dikkat çekiyor. Beyaz peynirli erişte, keçi peynirli salata, ızgara bonfile, kağıtta balık çok popüler. Fazla büyük olmayan mekanda topu topu beş masa var.
Tüm Metin

  Ateş Hattı'nın harareti Bursa kebaptan geliyor
Meğer kebapçının bir sırrı da 'ateşli' TV programı Ateş Hattı'na kebap hazırlamasıymış. Reha Muhtar sık sık paket servis talebinde bulunuyormuş. Özellikle Ateş Hattı programı öncesinde Show TV'ye kebap gönderen Bursalı Kebapçı'nın güzel sahibi Pelin Günaydın durumdan son derece memnun gözüküyor.
Tüm Metin

  Kış sporları burada doğdu ST. Moritz
1864 yılının Eylül ayında, İsviçre Alplerindeki küçük bir köyde, küçük bir oteli olan Johannes Badrutt, dağlarda yürüyüş yapmaya gelmiş olan dört İngiliz ile bir iddiaya girmiş. Badrutt "Buraya asıl kışın gelmelisiniz; eğer beğenmezseniz, Londra'dan buraya bütün yol paralarınızı ben karşılarım" demiş. İddia İngilizlere cazip gelmiş...
Tüm Metin

  Balıkların da kafası karıştı
Ülkemizde hiçbir şeyi paylaşamadığımız için, devamlı kavga ederiz ya, şimdi de şarap severler ile rakı severler balığı paylaşamaz oldular. Ülkemizin (şarap seven) yemek ve içki yazarları, birkaç haftadır köşelerinde balıkla neden rakı içilmemesi gerektiğini anlatmayı kendilerine görev edindiler.
Tüm Metin

  Kalem misiniz yoksa silgi mi?
Ya da silgi gibisiniz; yazılmış çizilmiş şeyleri beğenmeyip silen... Kimbilir belki defter gibisiniz; koruyan, saklayan, hatırlamasını sağlayan... 1.Yarın tatile çıkıyorsunuz. Gece yatağınıza girdiğinizde aklınızdan neler geçiyor?
Tüm Metin

  Türkiye'den bana ne diyemem
* Nasıl bir ailenin çocuğuydunuz? Orta halli. Ama kıyafetine, yemeğine rahatlıkla yetecek geliri olan bir Türk ailesi. Orta kısmı temsil eden. Zaten benim yetiştiğim dönemde zengin kimse yoktu. Fakirler köyde yaşardı. Şehirdekiler orta halliydi. Yüzde 95'inin hayat standartı aynıydı. Babam subaydı.
Tüm Metin

  Revü kızları pavyonun pistini dansçılara bıraktı
Beyoğlu denince eskiden akla tek bir şey gelirdi: Pavyonlar ve onların ışıklı panoları. Günümüzde pavyon kültürünün yerini restoran ve barlar aldı. Özellikle son dönemde Beyoğlu Tünel civarında ardı ardına açılan mekanlara bir yenisi daha eklendi: Anjelique.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır