kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kralın sırrı benimle gömülür

Ünlü yönetmen Ülkü Erakalın: Taçsız kral Ayhan Işık'ın ölüm sebebini bilen birkaç kişiden biriyim. Ama bu sır Marilyn Monroe'nun ölümü gibi gizli kalacak

ANLATAMADIKLARIM
Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni, beste ve şarkı sözü yazarı Ülkü Erakalın anılarını "Film Karelerinde Gizlenen Anılar" adıyla kaleme almıştı ve anıları çok ses getirmişti. Ancak birçok dostunun kitabı eksik bulması üzerine şimdi ikincisini yazıyor... Yeni kitabının ismi, "Bunlar da Anlatamadıklarım".

AŞK KADINLARI
Erakalın, geçmiş günlere baktığında daha çok Türk sinemasının unutulmaz kadın oyuncularını hatırlıyor ve Türkiye'de erkek star olmanın zorluğuna değiniyor. Ünlü yönetmen Türk sinemasında 'erkek star' denildiğinde ilk akla gelen isim olan Ayhan Işık'la ilgili büyük bir sırrı bildiğini de ima ediyor.

AİLEVİ KONULAR
"Onun ölümüyle ilgili kulaklara çok şey geldi. Ama bazı şeyler Marilyn Monroe'nun ölümü gibi gizli kalır." İşte bu sözler, sıcak havada alkol aldığı için beyin kanaması geçirdiği bilinen aktörün ölümünün bir senaryo olduğu şüphesini uyandırıyor. Erakalın ekliyor: Bazı şeyler ailevidir. Bu yüzden açıklamam...

SULTAN SÖZ VERDİ

Yağmur ile oynayacak
Ülkü Erakalın, Türk sinemasının unutulmaz kadınları hakkında da açıklamalar yapıyor: Türkan Şoray 6-7 ay önce bana, 'Kızım tek bir filmde oynayacak. Senin çekmeni isterim' dedi. Ben de yıllar önce Türkan'ın oynadığı "Kadın Severse" filmini önerdim. Hatta filmdeki doktoru da Cihan Ünal oynasa ne güzel olur!

ACILARIN KADINI

Viyolonsel çalardı
Bergen'i herkes sevgilisinin yüzüne kezzap attığı ve Adana yollarında yine o sevgilisi tarafından öldürülen zavallı bir arabeskçi olarak bilir. Oysa Devlet Konservatuarı mezunuydu ve çok iyi çello viyolonsel çalardı.

VE DİĞER SIRLAR

* EMEL SAYIN:
15 yıl önce röportaj yapmıştım. Son 15 yılı tamamlayıp onun da hayatını kitap yapacağım: "Utanırım Anlatamam."

* AYSEL GÜREL: Birçok bestemin söz yazarı, Aysel Gürel için acılarını içine gömen dişi palyaço diyebilirim. Kahkahalarına bakmayın, son derece duygusaldır.

BUKET AŞÇI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır