kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Özlem'in mühendisliği Boğaziçi'ni karıştırdı

"Abuzer Kadayıf" filmindeki yatak sahnesiyle gündemi meşgul eden Özlem Savaş, her zaman öğrencisi olmakla övündüğü Boğaziçi Üniversitesi'nin bir profesöründen fena halde azar işitti.
Savaş, her fırsatta eğitim durumu ile övünmesi yetmiyormuş gibi üniversite mezunlarının çıkardığı dergiye, dansöz kıyafetli fotoğrafı ve 'Aykırı bir Boğaziçili' başlığıyla kapak olunca camiada kıyamet koptu. Özlem Savaş'ın 14 sömestr sonunda okuldan atıldığını, ancak yine de önlisansa hak kazandığını belirten Prof. Lale Akarun, aynı dergide tepkisini şu sözlerle dile getirmiş: "Bu haber beni rahatsız ediyor. Bu hanımın, alanı her ne ise, mezunlarla aynı sayfada yer alması diğerlerine hakaret. Haksız rekabet yani!"

Dergide Özlem Savaş gibi pek çok mezun olduğunu belirten bir de hatırlatma yapılmış: "Kredisinin yarısını tamamlayıp önlisans diploması alan pek çok mezunumuz var."

Anlaşılan Savaş'ın eğitim durumu daha çok tartışılacak. Ama camiayı ikiye bölen polemik, hiç değilse "Bu eğitimle niye seksapelini ortaya çıkarıyor?" ya da "Para için niye eğitimini harcıyor" diyen hayranlarına cevap olacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır