kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kartal ter attı
Beşiktaş, 5 Ocak'ta başladığı Antalya kampını Slovak lig ikincisi Petrzalka ile oynadığı özel maçla tamamlarken, 1-1'lik beraberliğe razı oldu. 1 haftalık kampta Daum'un ısrarla üzerinde durduğu 'her alanda pres' ve 'sürekli hareket halinde olma' emirlerini uygulamaya çalışan siyah-beyazlılar...
Tüm Metin

  Kendisine bile acıması yok
F.Bahçe'de Mustafa Denizli'nin yerine teknik direktörlüğe getirilen ve geldiği günden bu yana disipline verdiği önemle dikkat çeken Werner Lorant, futbolcularına yasaklar ve cezalar koyarken kendini de unutmadı. Alman teknik adam kendisine de bir takım yasaklar koyarken, bunlara uymaması halinde ...
Tüm Metin

  Lucescu sis kurbanı
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, dün 16.00'daki idmana yetişemedi. Ayağında lif kopan oğlu Razvan'ın ameliyatı için Antalya dönüşü apar topar Bükreş'e giden Lucescu, dün sabah 10.30 uçağına bilet almıştı. Deneyimli teknik adam, bu uçakla Galatasaray idmanına yetişmeyi planlıyordu.
Tüm Metin

  Eczacı'ya ilaç gibi geldi
Hafta içinde İtalya'nın Foppapedretti Bergamo takımına evinde yenilen Eczacıbaşı, 75.Yıl engelini 3-0'la aşarak moral buldu. Çidem ve Tatiana'nın sırtladığı mavi-beyazlılar setleri rahat alıp, ligdeki yenilmezliklerini de devam ettirdiler.
Tüm Metin

  Arslan Kambala
Türkiye 1.Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen, Türk Telekom'u 77-70 mağlup etti. Lacivert-beyazlılarda özellikle, Kerem'in sakatlığında forma giyen, genç Ender Arslan'ın performansı iki takımı birbirinden ayıran gösterge oldu. Maçın ilk çeyreğinde büyük çekişme vardı.
Tüm Metin

  Sülaleye 3 maç
Kuşadası'ndaki hakem seminerinin son gününde konuşan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Talay Şenol, hakemlerden raporlarında futbolcuların her eylemini ve her küfürünü ayrıntılı biçimde yazmalarını istedi. Şenol'un yaptığı konuşma zaten ceza gerektiren bir eylem olan hakeme küfürün tarifesini belirledi.
Tüm Metin

  Batı'nın kralı Minnesota
NBA'de batının en iyi iki takımını karşı karşıya getiren maçta Ortabatı Grubu lideri Minnesota, Pasifik lideri Los Angeles Lakers'ı devirdi: 120-112. Üst üste 7. galibiyetini alan Minnesota Timberwolves, Sczerbiak (34 sayı) ve Garnett (32 sayı) ikilisinin toplam 66 sayısıyla son iki sezonun...
Tüm Metin

  Şampiyondan ekonomik rest
23 yaşındaki atlet, "Ben bir emekli kızıyım. Federasyonun verdiği 300 milyon lira ile nasıl geçineyim? Karnım doymuyor, açım. Bu gidişle Avrupa Şampiyonası yerine paralı koşuları seçeceğim" dedi. Ayrıcalık istemediğini belirten genç maratoncu, "Bana da milli sporcular kadar değer verilsin, yeter" diye yakındı.
Tüm Metin

  Cumhurbaşkanı olacak adamsın
Türkiye F.Bahçeliler Derneği'nin toplantısı 35 derken başkanı ve temsilcisinin katılımı ile Çorlu Grand Inn Otel'de başladı. Çorlu'ya 50 araçlık bir konvoyla giren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, "İlk kez bu kadar iddialı konuşuyorum. F.Bahçe bu yıl şampiyon olacak.
Tüm Metin

  Fenerbahçe ilk finaline çıkıyor
Antalya kampında katıldığı Efes Pilsen Cup'ta Sturm Graz'ı ve Göteborg'u aynı skorlarla 3-0 yenen F.Bahçe bugün Spartak Moskova ile final maçına çıkıyor. Atatürk Stadı'ndaki maç saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ve Eurosport ile 54 tv kanalından naklen yayınlanacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır