kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Türkiye haberleri atv'den öğrendi
atv Ana Haber, AB grubunda yüzde 21.80 izlenme payıyla yılın birincisi oldu. atv'yi yüzde 19.60'la Show Haber izledi. AB grubunun bir yıllık izlenme oranında üçüncü Kanal D, dördüncü de Star Haber oldu. Sadece hafta içi ölçümlerinin ortalaması alınarak çıkartılan tabloda da atv Ana Haber birinci...
Tüm Metin

  Çağla'yı sevmiyorum
Güzide Duran SABAH'a yaptığı açıklamalarıyla yine olay yaratacak. Objektifler önünde Çağla Şikel'le samimi pozlar veren güzel manken işin iç yüzünün çok başka olduğunu söylüyor. Aralarındaki ilişkiyi "Ne Çağla beni seviyor, ne de ben Çağla'yı... Aksini söyleyen yalancıdır" sözleriyle anlatan Güzide...
Tüm Metin

  Kim inanır 35 yaşında olduğuna
35 yaşındaki model son olarak Marks&Spencer'ın iç çamaşırlarını tanıtmak için kameraların karşısına geçti. Avustralyalı dahi tasarımcı Collette Dinnigan imzası taşıyan birbirinden seksi iç çamaşırlar şimdiden ünlü mağazanın satışlarını arttırmış durumda.
Tüm Metin

  Cem Yılmaz Fenerli oldu
Artık tam bir Fenerli olan başarılı komedyen, üyelik kartını da yine Mustafa Koç'un elinden aldı. 1907'liler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yardımlaşma gecesinde sahne alan Cem Yılmaz, esprileriyle salondaki konukları gülmekten yerlere yatırdı.
Tüm Metin

  Estetik mi, şık oyunu mu?
İngiliz gazeteleri 43 yaşındaki şarkıcının burun estetiği için bıçak altına yatttığını iddia ederek, ünlü yıldızın burnundaki çukurların gözüktüğü resimler yayınladı. Ancak aynı gece çekildiği halde gazetelerin yayınlamadığı bir başka resimde de Jackson'un burnu ve yüzü normal gözüküyor.
Tüm Metin

  Kate yelkenleri fora etti
26 yaşındaki ünlü oyuncu, yeni filminde tanınmış İngiliz yazar Iris Murdoch'un hayatını canlandırıyor. Ancak Winslet, Titanic filminde olduğu gibi ilk görüşte aşık olan masum ifadeli genç kız rolünden uzak ve 'Iris' adlı filmde oldukça cüretkar sahnelerde boy gösteriyor.
Tüm Metin

  Ali, yıldızını çiğnetmedi!
Ali'nin, adının 'saygısız insanlar' tarafından çiğnenmesini reddetmesi üzerine yetkililer, efsanevi sporcunun yıldızının geleneğin aksine yere konulmayıp Kodak Tiyatrosu'nun giriş holündeki duvarlara asılacağını belirttiler. Los Angeles kent belediyesi, 17 Ocak doğumlu Muhammed Ali'ye bu günü armağan etme kararı almıştı.
Tüm Metin

  Sinemada sessiz ama derinden ilerliyor!
Ohio'da geçen çocukluğunun ardından aklını şarkıcı olmaya takmış ve bu uğurda sanat eğitimini bırakmış. Ancak MTV'de şov hostesi olmaktan öteye geçememiş. O da rotasını değiştirmiş ve kendini ünlü "Sahil Güvenlik" dizisinin içinde bulmuş. Ondan sonra da sinemada.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır