kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yeni bir aşk
Bu hafta Balık burcunda ilerleyen Mars'ın Oğlak'taki Venüs'le uyumlu ilişkisi ortak çalışmaların ön plana çıkabileceği bir haftaya işaret ediyor. Grup çalışmaları ve toplumsal faaliyetlerde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Venüs'ün durumu arkadaş çevrenizde yaşayabileceğiniz yeni bir aşkı gündeme getirebilir. Oğlak burcunda ilerleyen Güneş, meslek yaşantınızda önemli bir devrenin başlamasına neden olabilir. Bu devrede yapabileceğiniz iş girişimlerinin sonuçlarını uzun vadede alabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Eğitim fırsatı
Bu hafta Oğlak'ta ilerleyen Güneş'in ve Venüs'ün olumlu etkileri ufuklarınızı genişletebileceğiniz konulara olan ilginizin artmasına neden olabilir. Eğitim ve yolculuk fırsatları gündeme gelirken parasal açıdan da sizi rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Balık burcunda ilerleyen Mars'ın Oğlak'taki Güneş ve Venüs'le uyumlu ilişkisi meslek yaşantınızı canlandıracak etkiler veriyor. Yeni iş bağlantıları olabilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını parasal artış olarak gözleyebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yolculuk var
Bu hafta Kova'da ilerleyen yöneticiniz Merkür'ün etkileri uzaklarla ilişkilerinizin artabileceğini, yüksek öğrenim ve ticaretle ilgili konulardan olumlu sonuçlar alabileceğinizi öngörüyor. Çıkacağınız yolculuklardan birinde sizi heyecanlandırabilecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Fakat hafta ortasında geri gidecek olan Merkür eski koşulları gündeme getirebilir. Oğlak burcunda seyreden Güneş'in ve Venüs'ün etkilerini ortak paylaşımlarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Vergi, sigorta, miras gibi konuların ön plana çıkabileceği bir devredesiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kısmet kapıda
Karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerleyen Venüs ve Güneş ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmelerle dolu bir haftada olduğunuzu belirtiyor. Venüs'ün Balık'ta ilerleyen Mars'la uyumlu ilişkisi, sevgiyle ilgili önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Aşk yaşamınızda zaman zaman huzursuzluklar yaşamaya meyilli olmakla birlikte oldukça kısmetli ve eğlenceli bir devredesiniz. Geri gitmeye başlayacak olan Merkür, ortak paylaşımlarınız konusunda eski koşulları gündeme getirebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Motivasyon zamanı
Bu hafta Balık'ta ilerleyen Mars'ın Güneş ve Venüs'le uyumlu ilişkisi alacak verecek ilişkilerinize aktivite getiriyor. Yeni anlaşmalara, kontratlara ve ortaklıklara açıksınız. Bu konuların size maddi bakımdan da rahatlama getirebileceği gözleniyor. Güneş, günlük işlerinizi düzenleme konusunda ve sağlığınızla ilgili olumlu motivasyonlar içinde olabileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Fakat hafta ortasında geri gitmeye başlayacak olan Merkür, yeni anlaşmalara imza atarken iyi düşünmeniz gerektiğini belirtiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Pratik çözümler
Oğlak'ta ilerleyen Venüs ve Güneş'in durumu, aşk ve eğlence yaşantınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Bu yeni bir aşk da olabilir. Yaratıcılık potansiyelinizin çok yüksek olacağı bu devrede spekülatif konulara da ilgi duyabilirsiniz. Mars'ın Oğlak'taki Venüs'le ve Güneş'le uyumu, günlük yaşamınızdaki sorunlara pratik çözümler bulabileceğinizi ve mukavemet gerektiren işlerde başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Ortaklık ilişkilerinizde de başarılısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Sıra uygulamada
Oğlak'ta ilerleyen Güneş ve Venüs, eviniz ve güvenliğiniz konusunda yapmayı düşündüğünüz yenilikleri gündeme getirebilir. Taşınmayı ve yeni eşya almayı düşünüyorsanız, ailenizle birlikte hareket edebilir ve düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Bu hafta Oğlak'ta ilerleyen yöneticiniz, Venüs'ün Balık'taki Mars'la uyumlu ilişkisi, aşk ve toplum yaşantınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Toplum içinde çok beğenilebileceğiniz bu devrede eğlenceli ortamlarda aradığınız aşkı bulma potansiyeliniz oldukça yüksek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Lükse eğilim
Bu hafta yöneticiniz Mars, Balık'taki yolculuğuna devam ediyor ve Venüs'le uyumlu ilişkisini sürdürüyor. Bu durum güvenliğiniz ve ev yaşamınızla ilgili değişimleri gündeme getirebilir. Aileniz, eviniz ve sevgiliniz için harcama yapma isteğiniz artarken lükse eğilim gösterebilir ve rahatça para harcayabilirsiniz. Eğitim, ticaret, iletişim ve ulaşımla ilgili her türlü girişim için yeterli motivasyona sahip olabilirsiniz. Kariyer yaşantınızda eskiden kalma problemleri gündeme getirebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Fırsatı kaçırmayın
Bu hafta Oğlak'ta ilerleyen Güneş ve Venüs, maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir haftada bulunduğunuzu açıklıyor. Sağlam yatırım fırsatları gündeme gelirken şartları değerlendirmek konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Balık burcunda ilerleyen Mars'ın Oğlak'taki Venüs'le uyumlu ilişkisi iletişiminize aktivite getirirken ticari anlaşma ve eğitim fırsatlarını da gündeminize taşıyabilir. Kova'daki Merkür, eğitiminiz ve yakın çevreyle olan iletişiminizde eskiden kalan koşulları gündeme taşıyabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
İkramiye göründü
Burcunuzda seyreden Güneş ve Venüs, size yaşam gücü verirken kendinizde ve çevrenizde olumlu değişimler gerçekleştirebileceğiniz bir devreye işaret ediyor. Girişim yapma potansiyeliniz oldukça yüksek ve bu devrede atabileceğiniz adımların sonuçlarını almakta güçlük çekmeyeceğiniz gözleniyor. Bir maaş artışının ya da ikramiyenin müjdesini alabilirsiniz. Fakat hafta ortasından itibaren, eski parasal koşulları gündeme gelebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Güzelleşme zamanı
Bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür'ün varlığı çevreyle ilişkilerinizi canlandırırken iletişim yeteneğinizi arttırıyor. Fakat hafta ortasından itibaren geri gitmeye başlayacak olan Merkür, düşüncelerinizi daha çok planlamaya yönelik olarak kullanabileceğinizi ve eski fikirlerinizden faydalanabileceğinizi açıklıyor. Sağlığınız konusunda hassas davranabilir güzellik, bakım konularında girişimler yapabilirsiniz. Güneş ve Venüs, motivasyonlarınızı olumlu yönlendirebileceğini açıklıyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Uykusuz günler
Oğlak burcunda ilerleyen Güneş ve Venüs, ideallerinizin önem kazanacağı bir devrede bulunduğunuzu haber veriyor. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizden yarar görebileceğiniz ve birlikte yapabileceğiniz çalışmalardan zevk duyabileceğiniz bir haftadasınız. Yardımlaşma ve planlamada çok başarılı olabileceğiniz gözleniyor. Venüs ve Güneş, aşk yaşamınızı canlandıacak. Fakat uykusuzluk gibi psikosomatik sorunları gündeme taşıyabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır