kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Borcumuzu silerseniz çok mutlu oluruz
Başbakan Bülent Ecevit'in 19 Ocak'ta sona erecek Amerika gezisi bugün başlıyor. Ecevit, 200 kişilik bir heyetle Amerika'ya gitmeden önceki son röportajını Associated Press haber ajansına verdi. Ecevit, özellikle ABD'ye olan 5 milyar dolarlık askeri borcun silinmesini isteyecek.
Tüm Metin

  El Kaide militanları güneşi göremeyecek
Amerikan askerleri tarafından Afganistan'da yakalanan Taliban ve El Kaide militanlarının ilk bölümü Küba'daki Amerikan üssüne nakledildi. 20 kadar militan gözleri ve elleri bağlı bir şekilde uçaktan indirilerek Guantanamo'daki askeri üsse yerleştirildi.
Tüm Metin

  Pilotların en ballısı
Amerikalı pilot Justin Kirkbride, aynı gün iki uçak kazası birden geçirdi ve şans eseri ikisinden de yara almadan kurtuldu. Kirkbride, kendi kullandığı Cessna 172 modeli küçük uçakla Colorado eyaletinde dağlık bir bölgeye çakıldı. Uçağın kontrolünü kaybettiği anda ağaçlara doğru yönelen Kirkbride...
Tüm Metin

  Kuyruklu bebek!
Hindistan'da insanlar bugünlerde eski bir Hint tanrısı olan Hanuman'ın yeniden doğduğuna inanıyor! Zira 11 ay önce dünyaya gelen Balaji adlı bebeğin belinde, arkaya doğru uzanan 12 cm uzunluğunda bir kuyruk bulunuyor! Doğuştan gelen bu kuyruğun annesinin hamileliği sırasında yaşanan...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, dün televizyondan yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında ülkesinin Keşmir bahanesiyle hiçbir kurumun terör yaratmasına izin vermeyeceğini belirtti. Silahlı kuvvetlerinin tam donanımlı olarak kanının son damlasına kadar savaşmaya hazır olduğunu bildirdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır