kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'Kapitalist oyunu' diye tenisi bırakmış
Alınan bilgilere göre, MHP adına Derviş ve ekibi ile görüşmeye giren Devlet Bakanı Faruk Bal, Derviş'in "Ya bana güvenirsiniz, ya da bu işi bırakırım" çıkışı karşısında gerildi. Derviş'in her fırsatta istifa tehdidi ile hükümeti sıkıştırdığını belirten Bal, sert bir şekilde "Siz bilirsiniz" dedi ve toplantı masasından kalktı.
Tüm Metin

  Bahçeli: Yumruğu vurduk
MHP lideri ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, dün gazetecilerin soruları üzerine bankalarla ilgili düzenlemede Devlet Bakanı Kemal Derviş'le aralarında anlaşmazlık olduğunu itiraf etti ve Derviş'in "sık sık 'bırakır giderim' demesinin, siyaset ve devlet adamlığı ile bağdaşmadığını" söyledi.
Tüm Metin

  'Bir Tayyip gider başka Tayyip gelir'
Anayasa Mahkemesi kararıyla milletvekilliği engellenen AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Tayyip Erdoğan'ın önünü mü tıkadılar, bir başka Tayyip Erdoğan var" dedi. Erdoğan, dün Anayasa Mahkemesi'nin kararını değerlendirmek üzere önce Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu, ardından da Kurucular Kurulu'nu topladı.
Tüm Metin

  Dev hediye çıldırttı!
Helvacı makamından apar topar çıkıp evine gitti. Müteahhit tam anlamıyla baltayı taşa vurmuştu. Çünkü, Helvacı daha önce adını kullanarak iş takibi yapan bir kişiyi polise teslim etmiş, yılbaşından önce de bir genelge yayınlayarak "Vurgun Operasyonu" ile sarsılan bakanlıktaki personelin...
Tüm Metin

  Boğaziçi Köprüsü onarıma giriyor
"Marmara'da bir fay var. Bu fayın olası bir depremde çok parçalı mı, tek parçalı mı kırılacağı konusu tartışılıyor. Biz hükümet olarak en kötü ihtimali düşünerek, tedbir almak zorundayız. 8 şiddetinde bir deprem olursa hesabıyla oluşabilecek zarara karşı önlem alıyoruz" diyen Akcan, onarım için...
Tüm Metin

  Sezerler alışverişte
Sezer ve eşi Semra Hanım ne zaman alışverişe çıksa basın mensuplarına yakalanıyor, apar topar eve dönüyordu. Bilkent'te yaptıkları son alışveriş de böyle oldu. Sivil araçları ve birkaç korumayla Real Alışveriş Merkezi'ne giden Sezer çifti, yiyecek, kola ve soda aldı.
Tüm Metin

  Turizm şerefine kadeh kaldırdılar
Turizm Bakanı Mustafa Taşar, 9 Fransız tur operatörü ve iki derginin yöneticilerine İstanbul'daki Kız Kulesi'nde akşam yemeği verdi. Türk turizmini geliştirmek ve canlandırmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında önceki gün İstanbul'a gelen Fransız heyeti dün Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı gibi tarihi yerleri gezdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır