kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kenan'la çalıştığım için çok şanslıyım

'Deli Yürek' yeni bölümleriyle tekrar aramıza dönüyor. Miroğlu'nun yeni Zeynep'i Melda Bekcan, "Diyarbakır'da 70 gün süren çekimlerde Kenan'la aramızda bir şey olmadıktan sonra bir daha olmaz" diyor
Deli Yürek" dizisinin yeni 'Zeynep'i 23 yaşında yaklaşık 3.5 yıldır oyuncu olmak adına çırpınan biri. Birçoğumuzun ona Akbank ve Alo reklamlarından ya da "Şafak Operasyonu" veya "Zor Hedef" dizilerinden göz aşinalığı var. Ancak aslında biz onu James Bond filminde oynadığı kısa rol ile tanıdık. Daha sonra da "Deli Yürek" sinema filmindeki Zeynep rolüyle belleklerimizdeki yerini aldı. Şimdi dizinin yeni bölümlerinde de Melda Bekcan yine 'Zeynep' rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Biz de "Deli Yürek"in yeni Zeynep'i ile bugüne kadar neler yaptığını ve bundan sonra yapacaklarını konuştuk...

* Bu rol için teklif nasıl geldi?

"Deli Yürek" ailesine sinema filmi ile dahil oldum. Oyunculuk deneyimlerim ile kendimi kanıtlamıştım. Menajerim vasıtasıyla Sinegraf ile yani Osman Sınav ile görüşmeye gittim. Kısa bir süre sonra Zeynep karakterini oynamam istendiğini öğrendim. Yaptığımız görüşme sonucunda ertesi gün için alelacele film çekimi için Diyarbakır'a gittim.

* Film beklentilerinizi karşıladı mı?

Tabii ki. Ben beklenilen başarının üstünde bir başarı kazandığımızı düşünüyorum. Herkesin ortak fikri bu filmin çok başarılı olduğu yolunda. Ekonomik problemlere rağmen çok iyi izleyici oranı var. Almanya ve Türkiye'de şu anda 750 bin izleyici oranına ulaştı.

* "Zeynep" karakteri çok oturmuş, izleyicinin benimsediği bir karakter. Bu rolü sizden önce oynayan başka birinin olması sizin için bir dezavantaj yarattı mı?

Dezavantajının olup olmaması oyuncuya bağlı. En azından sinema filminde insanlardan herhangi bir tepki almadım. Çünkü hikayede YusufĞZeynep hikayesi var. Film diziden çıkmış bir çiftin üzerine kurulan hikaye ile başlıyor. Evet başlarda acaba olur mu, olmaz mı diye düşünmüştüm ama şu anda öyle bir kaygı taşımıyorum.

* Daha önce "Deli Yürek"i izler miydiniz?

Mümkün olduğu kadar... Oldukça da beğenirdim.

* Üç yıllık oturmuş bir kadroya dahil olmak nasıldı?

Daha önce film için bu kadronun bir kısmı ile çalışmak iyi bir alışma devresi oldu. Üç yıldır birbiriyle çalışan bir ekibe daha sonradan dahil olmak çok da kolay bir şey değil. Bunun sıkıntısını çektim. Ama şu an öyle bir sıkıntım yok.

* En yakışıklı jönlerden biri Kenan İmirzalıoğlu...

Biri değil bence en yakışıklısı. Rol arkadaşım diye söylemiyorum ama bence öyle. Ayrıca Kenan, her türlü kompleksten uzak, kendiyle barışık, çok ılımlı ve yardımsever bir insan. O yüzden Kenan'la çalıştığım için çok şanslıyım.

Bir şey olmadan gazeteci yazmaz

* Siz güzelsiniz, o yakışıklı... Söylentilere hazır mısınız?

Hakkımızda dedikodu çıkabilir mi, bilmiyorum ama gerçekten ikimiz de işimize çok düşkün insanlarız. Ben bugün gelmiş olduğum konuma ciddiyetimle ve profesyonelliğimle geldim. Diyarbakır'da 70 gün çalışırken, öyle ciddi çalıştık, kendimizi işe öyle bir verdik ki hiç öyle söylentiler çıkmadı.

* Bu konuda kendinizden eminsiniz...

İnsanların yaklaşımları genelde biz bir şey yapmadık ama gazeteciler yazdı şeklinde oluyor. Uzun zamandır bu piyasanın içindeyim ve gözlemlerim var. Çünkü magazin programı sundum, bu sayede de işin mutfağına girdim. Doğruyu söylemek gerekirse bir şey olmadan gazeteciler pek fazla bir şey yazmıyor. Kenan çok yakışıklı bir erkek olabilir, ki kesinlikle öyle, ama biz işimizi yapıyoruz. O yüzden bir sıkıntım yok. Öyle olsaydı Diyarbakır'da bir şey olurdu artık olmaz.

* atv'de yeni bölümleriyle başlayacak olan "Deli Yürek"i izleyenleri neler bekliyor?

İzleyicilere ciddi anlamda şaşıracakları sürprizler olduğunu söyleyebilirim. Özellikle de 'Zeynep' karakteri ile ilgili sürprizler var.

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır