kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Buralardan gitmem lazım!

Giriş Saati : 02.03.2009 10:06
Güncelleme : 02.03.2009 22:39
Yeni Haber
GÜNAYDIN'ın haberine göre, Günay'daki programında, Yıldız Tilbe şarkılarını repertuvarından çıkaran İbrahim Tatlıses, "Buralardan iki ay uzaklaşmam lazım" dedi.

İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TATLISES DAVA AÇTI

"İbo Show" program ekibiyle yemek bir araya gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, programın bitişiyle ilgili yazı yazan köşe yazarları hakkında dava açtığını belirtti.

Seyrantepe'de bulunan Tatlıses Kebap'ta program ekibiyle akşam yemeğine katılan Tatlıses, İbo Show'un başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağıyla ilgili olarak, "Program bitmiş olabilir. Bu her şeyin sonu değil. Her an her şey olabilir. Saz ekibim benimle çalışmaya devam ediyor. Diğer ekibimizde çalışan arkadaşların Tatlıses TV'de görevleri var" dedi.

Kaset çalışması nedeniyle daha önce de programı yapmamayı düşündüklerini vurgulayan Tatlıses, "Kaset çalışmalarım da şuan son aşamalara geldi. Sanırım 15 gün sonra çıkar. Kasette bir de Kürtçe parça var" diye konuştu. Yıldız Tilbe ile ilgili programda yaşanan gelişmelere de değinen Tatlıses, " Bu konu ile ilgili bazı köşe yazarları yalan yanlış yazılar yazıyorlar. Çoğu programı bile izlememiş. Benim özür dilemem gerektiğini söylüyorlar. Oysa ben Türk halkından özür diledim. Bu durum da programı izlemediklerini gösteriyor. Bu şekilde hakarete varan 10-15 civarında yazara tazminat davası açtık" dedi.

(İHA)