kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sıcaklık artıyor - HARİTALI

Giriş Saati : 02.03.2009 09:01
Güncelleme : 02.03.2009 22:39
Yeni Haber
Hava Sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden elde edilen bilgilere göre, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu (Çankırı, Yozgat, Kayseri ve Sivas), Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Karadeniz ve Marmara'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı çok bulutlu, kuzeydoğusu (İstanbul, Kocaeli ve Sakarya) ile öğle saatlerinden itibaren bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Afyon ve Kütahya çevreleri karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Afyon, Kütahya ve Uşak) buzlanma ve don olayı görülecek.

Akdeniz: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde (Isparta ve Burdur) buzlanma ve don olayı görülecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeyi, akşam saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve karla karışık yağmurlu, kuzeydoğusu (Kayseri, Sivas ve Yozgat) ile bölgenin yüksek kesimleri kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; Kıyılarda yağmur, bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların; Zonguldak, Bartın ve İnebolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde (Bolu ve Kastamonu) buzlanma ve don olayı görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz, akşam saatlerinden sonra bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Anadolu: Doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, sabah Van çevreleri, akşam saatlerinden bölgenin sonra kuzeyi (Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin (Erzurum, Van, Ağrı, Bitlis ve Hakkari başta olmak üzere) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...