kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Asena ile Ece Gürsel kapıştı

Giriş Saati : 02.03.2009 09:52
Güncelleme : 02.03.2009 22:39
Yeni Haber
Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen 'Yeşil Marmaris 1. Profesyonel K1 Kickboks Şampiyonası'nda ringe çıkan ünlü oryantal Asena ile manken Ece Gürsel gösteri maçı yaptı.

Marmaris Club Turban Grand Yazıcı Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yeşil Marmaris 1. Profesyonel K1 Kickboks Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye ve İsviçre'den 14 sporcunun yedi ayrı siklette kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdi. Etkinliğe AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ve Prof. Dr. Yüksel Özden, Türkiye Kickboks Fedarasyon Başkanı Salim Kayıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Kinck Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı yaptığı konuşmada, kinckboks'un 8 harften oluştuğunu belirterek, "8 gün, 8 ay, 8 yıl anlatırsınız ama kinckboks yine bitmez. AK Parti Marmaris Belediye başkan adayı Ali Doğan Tuğay'ın 29 Mart yerel seçimlerini aldığı gün asbaşkanlarımla birlikte buraya gelerek kendisini kutlayacağız ve burada bir söz veriyorum. Kickboks şampiyonasını Marmaris'te yapacağız. Bin kişiyi buraya dolduracaksınız." dedi.

Marmaris Kickboks Spor Kulübü Antrenörü ve Başkanı Terkan Ercan ise emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da, Muğla'da profesyonel K1 olarak gerçekleştirilen ilk kick boks şampiyonası olduğunu anlatarak, "Sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizde kickboks sporu günden güne lisanslı sporcu sayısıyla kulüp sayısıyla artan bir branş. Federasyon başkanımız bize organizasyon verirse bu programlarımız daha da artacak." şeklinde konuştu.

ASENA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ECE GÜRSEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Konuşmaların ardından sporcular ringe çağrılarak yüzlerce sporsevere tanıtıldı. Dans gösterilerinin ardından ringe ünlü oryantal Asena ile manken Ece Gürsel çıktı. 3 rauntluk gösteri maçı yapan ikili birbirlerine vurmamaya özen gösterdi. Daha sonra Türkiye ile İsviçre milli takım sporcuları kıyasıya mücadele etti.

(CİHAN)