kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Üç ünlü sanatçı, İzmir, Bodrum ve Altınoluk’ta da sahne alacak.

'Üç dev' taş plak eşliğinde söyledi

Öner ÖNGÜN - MAGAZİN
01.03.2009
Muazzez Abacı, Seçil Heper ve Emel Sayın, 'Devlerin Ustalarıyla Büyük Buluşması' adlı proje kapsamında ünlü solistlerin taş plaklarına sahnede eşlik etti..
Devlerin Büyük Buluşması adlı konser kapsamında geçtiğimiz aylarda İstanbul'daki Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Türk Sanat Müziği'nin üç büyük ismi; Muazzez Abacı, Seçil Heper ve Emel Sayın, önceki gece tekrar bir araya geldi. Maslak TİM'de sahne alan sanatçılar bu kez "Devlerin Ustalarıyla Büyük Buluşması" projesi kapsamında şarkılarını seslendirdi. "Üç dev" projeyi, eski Türk Sanat Müziği solistlerine bir vefa borcu olarak değerlendirdiklerini belirtti. Safiye Ayla, Müzeyyen Senar gibi sanatçıların taş plak kayıtlarına sahnede eşlik eden üçlü, sahne anılarını da dinleyicilerle paylaştı. 28 Şubat gecesi gerçekleşen gecede Emel Sayın "Gençliğimde 29 Şubat'ta nişanlanmıştım. Ama şubat dört yılda bir 29 çektiği için hiç nişan yıldönümünü kutlayamamıştım. Zaten nişanlılığım da dört yıl sürmemişti" diyerek bir anısını paylaştı.

EMEL SAYIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SEÇİL HEPER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MUAZZEZ ABACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


RADYO YASAĞINA İNAT!
Muazzez Abacı ise Orhan Gencebay'ın ünlü "Bir Teselli Ver" adlı şarkısını "Radyo yıllarında çok istememe rağmen, arabesk yasağı olduğu için bir türlü okuyamıyordum. Ama şimdi repertuvarımdan hiç çıkarmıyorum" diyerek seslendirdi. Biletlerin tamamının satıldığı geceyi 2 bin 100 kişi izledi.