kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sinemalarda bu hafta

Giriş Saati : 28.11.2008 09:54
Güncelleme : 28.11.2008 22:53
Yeni Haber
George Clooney, John Malkovich ve Brad Pitt'i buluşturan Aramızda Casus Var, casuslarla ve özenti casuslarla dolu bir film. Coen kardeşler, bu filmle gündelik hayatın aptallıklarına karşı öfkeli olduklarını gösteriyorlar. Haftanın diğer filmleri, Lorna'nın Sessizliği, Madagaskar: 2 ve Sınıf...
* Gösterimdeki filmlerin fragmanlarını izlemek ve filmlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için TIKLAYIN


Madagaskar: 2

Tür:
Animasyon
Yönetmen:
Eric Darnell, Tom McGrath
Oyuncular: Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer.

New York hayvanat bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria'nın maceraları devam ediyor. İlk filmde kahramanlarımız New York'tan Madagascar Adası'na gelmişti, Madagascar 2 ise Afrika macerasını konu aldı. Sevimli hayvanlarımız Afrika kıtasına indikten sonra Aslan Alex'in ailesiyle tanışacaklar.


Lorna'nın Sessizliği

Tür:
Dram
Yönetmen: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Oyuncular: Arta Dobroshi, Jeremie Renier, Fabrizio Rongione, Alban Ukaj.

Bir eroinmanla anlaşmalı evlilik yaparak Belçika vatandaşlığına geçen Lorna, yaptığı anlaşma gereği bu evliliği sona erdirip Belçika vatandaşlığına geçmek isteyen bir Rus ile evlenecektir. İlk bakışta plan kabul edilebilir görünse de, iş Lorna'nın ilk kocasını öldürerek ortadan kaldırmaya gelince Lorna'nın dünyası alt üst olur.


Aramızda Casus Var

Tür:
Suç
Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen
Oyuncular:
George Clooney, Frances McDormand, Brad Pitt, John Malkovich.

Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir CD'ye kaydeder. Cox'un boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Katie, CD'yi çalar ve gittiği spor salonunda unutur. Burada çalışan Chad ve aynı yerin yöneticisi Linda, Chad'in tesadüfen bulduğu CD ile Cox'a şantaj yapmaya başlarlar.


Sınıf
Tür: Dram
Yönetmen: Laurent Cantet
Oyuncular: François Begaudeau ve amatör genç oyuncular

François ve diğer öğretmen arkadaşları belalı bir semtteki lisede yeni bir yıla hazırlanmaktadır. Kendilerini öğrencilerinin iyi bir eğitim almaları için hiçbir engelde yılmayacakları fikrine hazırlarlar. Sınıf, farklı kültürler ve tavırların sık sık birbiriyle çatıştığı bir dünyadır. Ergenlik çağındaki gençlerin davranışları, düşük maaşlar almakta olan öğretmenlerin şevkini kırar.