kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Giriş Saati : 28.11.2008 08:59
Güncelleme : 28.11.2008 22:53
Yeni Haber
Yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların; Doğu Akdeniz'in doğusu (Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı (Erzincan, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl), Güneydoğu Anadolu ile Sivas ve Ordu çevrelerinde kuvvetli olması beklenmektedir.

Hava sıcaklığı yurdun güney, iç ve doğu kesimlerinde 6 ila 10 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da doğu ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'de kuvvetlice esecek.

ARDAHAN'DA TERMOMETRELER EKSİ SEKİZ DERECEYİ GÖRDÜ

Yurtta soğuk hava ve kar yağışı etkili oluyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan soğuk ve yağışlı hava sonucu gece hava sıcaklıkları sıfırın altına düştü. Bölgede en soğuk gece eksi 8 derece ile Ardahan'da yaşandı.

Erzincan'a da mevsimin ilk karı yağdı. Refahiye ilçesinde dün gece etkili olan ve sabah aralıklarla devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Bölge genelinde zaman zaman karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiğini bildiren yetkililer, dün geceki hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 5, Kars'ta 7, Ağrı'da 3, Ardahan'da 8 ve Iğdır'da 2 derece ölçüldüğünü kaydetti. Yetkililer, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde olduğunu belirtti.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...