kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kadın düşmanı değilim!

Giriş Saati : 28.11.2008 16:42
Güncelleme : 28.11.2008 22:53
Yeni Haber
Eski eşi Hümeyra'yı dövdüğü için medyanın gündemine gelen Fikret Hakan, bu konuyla anılmaktan çok rahatsız. Ünlü oyuncu, kadın düşmanı olmadığını söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan sinema sanatçısı Fikret Hakan, yıllar önce o dönem evli olduğu eşi Hümeyra'yı dövmesiyle hala gündeme gelmekten rahatsız.

"Ben inanın bu konudan bıktım" diyen Fikret Hakan, "Çünkü zaman zaman çok kullanıldı, bir de kadınlara karşı şirin görünmek için bazı programlarda resmen kullanıldım maalesef" dedi.

Çocukluğunda yaşadığı olaylar neticesinde kadınlara şiddet uygulayan insanlardan kendini ayrı tuttuğunu belirten Fikret Hakan, "Bu bir hastalıktır, doğru ama bir de olayların sürüklemesiyle istemeden bazı durumlara maalesef bulaşmış insanlar vardır. Ben defalarca iyi kötü savunmak durumunda kaldım, bir kadın düşmanı olmadığımı, tersine kadınları sevdiğimi herhalde binden fazla kadın sevgilim olduğunu ve binden fazla kadın sevgilimi dövmediğimi defalarca söylemiş bulundum" diye konuştu.

Psikopat olmadığını da belirten Fikret Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"1952'den beri sinemayla içiçe yaşıyorum. Setlerde hiç bir vukuatım olmadı. 5 kez evlendim, sevgililerim de oldu ve oluyor. Hiç birisine karşı da nezaketsiz bir tavrım yok, ama vakti zamanında benim bile unutmuş olduğum ve hiç de hatırlamak istemediğim nahoş bir olaya bulaşmış olduğum için çok üzgünüm. Bugünkü aklım olsaydı herhalde kapıyı çarpıp giderdim herhalde. Bu bir olgunluk meselesi. İnsan hamlığını gidermeden, yanlışlar yapmadan adam olamıyor."

Fikret Hakan, yaşadığı pişmanlığı da şöyle özetledi: "Hiçbir haklılık tavrı sana o eylemi yapma hakkını vermez!"