kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Maçtan notlar
F.Bahçe kılık değiştirdi
Kanarya'yı Samandıra'dan İnönü Stadı'na, az sayıda taraftarı ve başkan Aziz Yıldırım uğurladı. Takımın Samandıra'dan hareketinden önce tesislere gelen Yıldırım, kafileyi taşıyan otobüsün hareketinin ardından tesislerden ayrıldı. Normalde 100. yıl için kullanılan ve üzerinde futbolcuların fotoğrafının olduğu otobüs yerine F.Bahçe başka bir otobüsle İnönü Stadı'na geldi.

Runje'nin yedeği PAF'tan
Beşiktaş'ta yedek kaleci Murat Şahin'in sakatlanmasının ardından, derbi maçta 18 kişilik maç kadrosuna, PAF takımın kalecisi Korcan alındı. Korcan, böylece ilk kez A takım kadrosunda kendine yer bulurken forma numarası ise 23 oldu.

Filede de kapışacaklar
Bayanlar Birinci Voleybol Ligi Final Grubu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Final Grubu'nda geride kalan 10'ar maç sonrasında Fenerbahçe 24 puanla ikinci, Beşiktaş ise 10 puanla 6. sırada yer alıyor. İlk maçı Kanarya 3-0 kazanmıştı.

Kleberson geri döndü!
Beşiktaş'ta Kleberson aylar sonra sahalara geri döndü. En son 14 Aralık 2006 tarihinde Bayer Leverkusen maçında forma giyen Brezilyalı futbolcu, dün son dakikalarda oyuna girerek özlemine nokta koydu. Satılması gündeme gelen ve devre arasındaki transfer döneminde takım bulamayan Kleberson daha sonra da sakatlanınca uzunca süre sahalardan uzak kalmıştı.
Haberin fotoğrafları