kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Medyum musun Ahmet Hoca?
Yeni Haber
Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar pazartesi atv'de katıldığı Santra programında yaptığı süpriz değerendirmeler birebir tuttu.

Çakar kendisine şampiyonlar ligi eşleşmeleri sorulduğu zaman ilk maçta deplasmanda 1-1'lik sonucu yakalayan Valencia için benim gizli favorimdi ama Chelsea'ye elendi diyerek maçın Valencia açısından dramatik sonucunu bir gün önceden tescil etti.

Evinde ilk maçı Manchester United'a karşı 2-1 kazanan Roma'ya şans tanımayan Ahmet Çakar sarı-kırmızılı takım oyuncularının form durumlarının önemli olmadığını vugulayarak Manchester'ın maçı rahat kazanacağı görüşünü savundu.

Liverpool-PSV maçını değerlendirmeye gerek görmeyen ve Liverpool'un turu rahat geçeceğini belirten Çakar'ın bir başka bomba tahmini de Milan'ın deplasmanda Bayern Münich'i eleyeceği oldu.

Çakar ilk maçı İtalya'da 2-2'lik beraberlikle bitiren Bayern'in evinde şansının yüksek olmadığını iddia ederek 2 gün sonra Milan'ın adeta turu geçeceğinin müjdesini verdi. Milan, Bayern'i Almanya'da Filipo İnzagi'nin golleriyle 2-0 geçerek başka bir süprize imza atmış oldu. Ama bu sonuçlar Ahmet hocayı şaşırtmadı.