kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Carlos: Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takıma gideceğim
Yeni Haber
11 yıldır formasını giydiğiReal Madrid'ten sezon sonunda ayrılacak olan Roberto Carlos, gideceği takımın ismini vermeyip, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım olacak''dedi.

İspanya'nın El Pais gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Roberto Carlos,''Geçmiş yıllarda kulüp beni bırakmıyordu. Bu kez gerçekten Real Madrid'dengidiyorum'' şeklinde konuştu. Yeni takımını 19 Haziranda açıklayacağını söyleyen Brezilyalı futbolcu, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Avrupa'daki birkaç kulüple sözlü konuşmam var'' demekle yetindi.

''Artık gencecik bir futbolcu değilim. Polemiklere ve baskılara katlanmak zorunda değilim, şimdi rahat yaşamak istiyorum'' diyen Carlos, kariyerini Brezilya'da sonlandırmayı çok istediğini, ama orada her kaybedilen maçın ardından büyük polemikler yaşanmasından bu sıkıntıya gelemeyeceğini ifade etti.Eski kulüp başkanı Lorenzo Sanz'dan (1995-2000) sonra Real Madrid'i ''formasatan bir şirket haline dönüşmekle'' suçlayan Roberto Carlos, ''Bu Madrid her pazar değişiyor. Bu Madrid artık eğlenmiyor'' dedi.

(AA)