kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Milan sürprizi
2003 şampiyonu evinde 2-2 berabere kaldığı B.Münih'i Seedorf ve Inzaghi'nin golleriyle yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalist oldu..
Milan, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalya'da 2-2 berabere kaldığı Bayern Münih'i Almanya'da 2-0 yenerek Manchester United'ın rakibi oldu. Maçın dört ve sekizinci dakikasında ev sahibi ekipten Ottl iki pozisyondan yararlanamadı. 27. dakikasında Şampiyonlar Ligi'nde 91, maçına çıkan Seedorf, ceza sahası çizgisinden nefis bir vuruşla Milan'ın ilk golünü kaydetti: 0-1. Bu golden dört dakika sonra Seedorf'un nefis topuk pasında Bayern savunmasının arkasına sarkan Inzaghi ceza sahası yayından sert bir şutla, ileri çıkan Oliver Kahn'ı avladı: 0-2. +93'te ilk maçta iki gol atan Daniel Van Buyten'in vuruşu Dida'nın ayaklarından döndü. Aynı dakikada Milan'dan Kaka, net bir pozisyonda topu Kahn'a teslim etti. Bu sonuçla Milan yarı finalde Manchester United'ın rakibi oldu. Karşılaşmayı İngiliz ekibinin teknik direktörü Sir Alex Ferguson da izledi.

İKİ İNGİLİZ KARŞI KARŞIYA
Diğer yarı final maçında ise Liverpool deplasmanda 3-0 mağlup ettiği PSV Eindhoven'ı 67. dakikada Crouch'un golüyle yendi. 2005 şampiyonu yarı finalde Chelsea ile eşleşti. Bu arada Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho "Ben kalmak istiyorum. Ama hayatta her istediğiniz olmaz. Sezon sonunda gidebilirim" diyerek ayrılacağının sinyalini verdi.