kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
'Onu askere almayın'
Beşiktaş'ta kalacağını açıklamasına rağmen F.Bahçe'ye giden Tümer'i siyah beyazlılar, açılan pankart ve tezahüratlarla küfür etmeden protesto etti..
Beşiktaşlı taraftarlar, siyah beyazlı kulüpte kalacağını açıklamasına rağmen F.Bahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Tümer'e, büyük tepki gösterdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, F.Bahçeli futbolcuların ısınmak için sahaya çıkması ile birlikte Tümer'i ıslıkladı. Taraftarlar, Tümer'e, "Nerede teskere, Tümer'e nerede teskere", "Helal olsun sana", "Beşiktaş çarşısı affetmez aldığın dolarlar elbet bir gün biter", "Tümer, Aziz'i buraya getir" şeklinde tezahüratlar yaparak protestoda bulundu. Ayrıca kapalı tribüne "Burası Beşiktaş alayına gider, gerisini sen söyle Tümer", "Burası Beşiktaş alayına gider, anladın sen onu Tümer", "Kardan adam olur, senden olmaz", 3Onu askere almayın, vatanı da satar" yazılı pankartlar açıldı. Taraftarlar, daha sonra alkışlarla Tümer'i protesto edip, "Tümer buraya'' diye tempo tuttu.

BAŞKAN KORUMASI
Tümer de bunun üzerine tribünleri alkışladı. Siyah-beyazlı taraftarların, bu protestoları sırasında küfür etmemeleri dikkat çekti. Bu arada maç boyu ıslıklanan Tümer'e karşılaşma sonunda başkan Aziz Yıldırım koruması Hüseyin Doğrul eşlik etti.
Haberin fotoğrafları