kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Genel izleyici
OĞUZ YÖRÜK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş karşısında yine taraftardan farksızdı. Tigana taktik değişikliklerle gücünü arttırırken Zico öylece seyretti ve golü yedi..
Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico sahaya çıkardığı 11 ve maça hiç müdahale etmemesiyle yine tartışılan adam oldu. Türkiye Kupası'nda yarı finale gelene kadar yedek oyuncuları ile mücadele etmeyi tercih eden Zico dün gece rakip Beşiktaş olmasına rağmen bu kararından vazgeçmedi. Alex ve Kezman gibi iki yıldızını yedek kulübesine çeken Zico, sakatlığı geçmeyen Appiah'ı kadroya almadı. Kupada 7 gol atan Semih ve 6 gol atan vatandaşı Deivid'i sahaya süren Zico, yine kupada 4 golü bulunan sağ kanatın etkili ismi Mehmet Yozgatlı'yı ise yine unuttu! Brezilyalı hocanın, "Yarı finale onlarla geldik. Forma hakları" diyerek kararını açıkladığı belirtildi. Ancak Zico'nun maç içindeki tercihleri yine tepki çekti.

SKOR RAHATSIZ ETMEDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Ali Tandoğan ve Bobo gibi hücum silahını oyuna alırken, Zico'nun öylece seyretmesi ve ilk değişikliğini de 1-0 geriye düştükten sonra Deniz'in yerine Alex'le yapması, "Herhalde 5 dakikada mucize aradı" diye yorumlandı. Zico maçtan sonra şunları söyledi: "180 dakikalık bir maçın ilk yarısını oynadık. Bu skor beni hiç rahatsız etmiyor. Asıl karar maçı bizim sahamızda. Biz iyi oynadık. Beşiktaş'a gösterecek çok şeyimiz var.

ALEX'İ DİNLENDİRDİM
Appiah'ı dizindeki sakatlığı için riske etmedim. Onun görüşlerine saygı duyarım ama faydalı olacağına inanırsam yine sağ kanatta oynatırım,. Alex'i de yormak istemedim. Kezman'ı da kendi kararımla oynatmadım. Tümer biraz baskı hissetti ve hatalar yaptı. Deivid de pişmanlığım yok, iyi oynadı."