kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Borç kimin eseri
YAŞAR YALÇIN
G.Saray Divan Kurulu toplantısında yönetimin mali sıkıntıdan söz etmesi tepki çekti. Duygun Yarsuvat, "30 yabancı alıp, 26'sını gönderirseniz 1 yılda 60 milyon $ içeri girersiniz" diyerek yönetimi eleştirdi..
G.Saray'ın aylık Divan Kurulu toplantısı Hilton Oteli'nde yapıldı. Toplantıda söz alan 2.Başkan Adnan Polat, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "G.Saray'a dışarıdan ciddi darbeler vurmaya çalışan kişiler var" dedi. Polat, "Bizler gelip geçiyiz ama G.Saray her zaman dimdik ayakta duracak. Finansman meselesi çözüldüğünde G.Saray'ın önünde hiç bir problem kalmayacak" diye konuştu. Polat şöyle devam etti: "Eğer bir yerde maddi sorunlar varsa kafanızı bu sorunlara ayırmaktan, kafanızı başka sorunlara ayıramazsınız. Biz şu anda Galatasaray'ın dağ gibi sorunlarıyla mücadele ediyoruz. Futbol ve basketbolda geçen ay hayal kırıklığı yaşadık. Riva'nın şu anki değeri 140 milyon $. Geçen yıl 70 milyon $'dı. Biraz dayanalım derim. Biz Riva'yı Galatasaray'ın bütün problemlerini çözeceksek, satacağız."

YARSUVAT ELEŞTİRDİ
Divan Kurulu eski başkanı Duygun Yarvuvat ise yönetimi eleştirerek, Canaydın'ın medyada "Keyfim istediği sürece başkan olurum" dediğini hatırlatarak, "Sayın başkan, keyfiniz istediği sürece değil, genel kurul üyelerinin istediği sürece başkan olursunuz" dedi. Yarsuvat, G.Saray'ın iyi değil, "Hasta" olduğunu da ileri sürerek, "Burada futbol takımından değil, oynadığı oyunlardan da bahsetmiyorum. İdaresizliğe eleştirim var. Mali problemleri kim çıkarttı? Aynı sezonda 30 yabancı alıp, 26'sını yollarsanız, bir sene de 60 milyon dolar içeri girersiniz" şeklinde konuştu.

10 YIL GERİ DÖNDÜK!
Seyrantepe Projesi'ni de eleştiren Yarsuvat, "5 senedir Seyrantepe bu halde. 40 yıllık Galatasaray Adası su adası oldu, korkum şimdi Seyrantepe denilen yerin Sutepe olmasıdır" dedi. Bir başka üye Anıl Büyükeroğlu ise Ali Sami Yen Stadı Projesi'ne 10 yıl önce eskiz ile başladıklarını ve bunca zaman sonra aynı yere döndüklerini söyledi. Bu arada toplantıya gelen 10 kişilik bir grup G.Saraylı taraftar, bildiri dağıtarak özellikle kulübe üye yapılması konusunda eşitlik ve adalet istedi.