kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gece hayatında akıl almaz cinlik
Yüzbinlerce dolar yatırıp bir restoran açtınız ama bir türlü 'yağlı' müşterileri dükkana çekemiyorsunuz. İşte bu aşamada işletmeci Burak Akkök'ü arıyorsunuz ve mekanınıza akın başlıyor. Şaka gibi, değil mi? Ama değil. Birbirinden güzel genç kızlar, bakımlı erkeklerden oluşan 'İşletme Grubu'nun yarattığı mucizeye yerinde...
Tüm Metin

  Ebru ile Seren'in silikon operasyonu! Aynı anda..
Ameliyatları sonrasında aynı odada yatan iki güzelin yanında Harun Tan ile Ozan Kaçmaz da vardı. Erkekler yorgunluğa dayanamayınca, kadınlarının yanına uzanıp uykuya daldılar. Şov dünyasındaysanız, işinizle ilgili olarak bir parça da gözlere hitap etmek gibi bir sorumluluğunuz varsa (tabii kadınlardan söz ediyorum)...
Tüm Metin

  Kuşum Aydın'la soyunmaya hazır
Klass FM'de Yavuz'un Minibüsü programını hazırlayan ve Şarkıcı Aydın'ın sesini taklit eden DJ, seksi mankeni cep telefonundan arayarak 'cesur' bir teklifte bulundu. İşte Ebru Güzel ve 'sahte' Kuşum Aydın arasında geçen diyalog: * Ebrucuğum.. - Nasılsın Kuşum?.. * Valla bana evet dersen çok iyi olacağım..
Tüm Metin

  Yılmaz Erdoğan nereye gidiyor?
5 Ocak Cumartesi günü saat 21.00 ile 6 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Mydonose Showland'de sahnelenecek olan tek kişilik oyunun kahramanı yine kendisi. Yılmaz Erdoğan, bu kez kim olduğundan başka nereye gittiğini de anlatıyor. Cebindeki kelimeleri biriktirmeye ise devam ediyor. Biletler fiyatları 15-30 milyon lira arasında.
Tüm Metin

  Bütün erkekler onu kıskanıyor
Şedele'nin babası ve dedesi de fotoğrafçı. Şedele profesyonel anlamda 12 yıldır bu işle ilgileniyor. Stüdyoda çay taşıyıp, tahsilat yaparak işe başlamış. Fotoğraf makinesine dokunmak için iki yıl, profesyonel anlamda bir fotoğraf çekmek içinse üç yıl beklemiş.
Tüm Metin

  Moda Polisi Öpüldünüz, öpücük kızlar!
Ezelden beri dudaklarını "333" modeli büzmeyi marifet sayan Destan, açılış gecesi yeni postişleriyle karşımızdaydı. Biri ona uzun saçla daha "yaşlı" gözüktüğünü söylesin lütfen. Siyah yandan öpücüklü elbise en çok Ebru'ya yakışmış. Mini elbise Nefise'de çocuksu, Ece'de ise biraz basit durmuş.
Tüm Metin

  Pilota rica eder kokpitte uçarım
Tek isteği Uzakdoğu'da uçsuz bucaksız bir okyanus kıyısında, muhteşem kumsalı olan bir adada sevgilisiyle beraber olmakmış * Hiç kapıları açtırmak için adınızı kullandınız mı? Evet, birçok yerde kullandım. Ünlü olmadan önce de ilişkilerim iyi olduğu için birçok yerde sözüm geçmiştir.
Tüm Metin

  Spor olsun diye!
Spor yapacaksınız, dedi doktor. Acıklı acıklı yüzüne baktım."İki de bir belim, boynum, dizlerim ağrıyor diye bana gelmeyin. Hasta değilsiniz. Spor yapmanız lazım.""Ben hayatımda hiç spor yapmadım" diye tısladım, hayat prensiplerimden birini açıklıyormuşum gibi. "Ben hayatımda rüşvet almadım"...
Tüm Metin

  Akrobat kadınlar
Cesur veya korkak, güçlü veya zayıf, güzel ya da çirkindirler. Bazılarının ne bedeni, ne de ihtirası ölçüye gelmez.Buna rağmen kimileri Hürrem Sultan veya Safiye Sultan gibi her bakımdan "ölçü"lüdür. Ama Kösem Sultan gibi "ölçü"yü kaçırıp, hayatından olanlar da vardır..
Tüm Metin

  Manken bir yılda otomobil alamaz
Üç beş medyatik manken gitti diye bu ajans batmaz. 108 manken var. "İyi ki gittiler" diyemem ama demek ki burada onların miyadı dolmuş. Biri gider biri gelir. Yenilere yol açmış oldular. Ben star yaratırım ve yeni birkaç tane star pek yakında geliyor. Bütün bu işler eski ortağımın başının altından çıktı.
Tüm Metin

  Bu sokağın adı olacak
Barış Manço'nun Belçika'da yaşayan ağabeyi Savaş Manço, kardeşinin anısını yaşatabilmek ve onu Avrupa'ya tanıtabilmek için kolları sıvadı. Savaş Manço'nun en büyük dileği Barış Manço'nun Belçika'daki evinin bulunduğu sokağa "Barış Manço" isminin verilmesi...
Tüm Metin

  Sözleriniz mi, gözleriniz mi..
Acil durumlarda, sıcak krizlerde nasıl davrandığımız nasıl biri olduğumuzla yakından ilişkilidir. Kimimiz bebekleşiveririz, ille de birileri yardım etsin isteriz. Kimimiz olayın üstüne gideriz. Zeytinyağı gibi üste çıkanlarımız da vardır. Kimimiz zarif kaçağı oynarız.
Tüm Metin

  Yetenek önemli değil
Neleri sevip neleri sevmediğimi, neleri yapıp neleri yapmayacağımı bilmem çok önemliydi. Çok da çalışkanımdır. Yetenek o kadar önemli değil. Üzerine gidersen çözümleyebilirsin. Bir de kişinin kendi metodunu belirlemesi ve her birinde kendinden hoşnut olması gerek.
Tüm Metin

  Sosyetenin çatalı Dalya'dan sorulur
Ne büyük zevktir; bardakların ışıldadığı, tabakların parıldadığı ve çatal bıçakların adeta "beni eline al" diye bağırdığı bir sofraya oturmak. 16 yıldır Türkiye'deki yüksek sosyeteye şık sofralar kurduran Kant ailesinin kızı Dalya'ya göre sofra düzenleme başlı başına bir sanat.
Tüm Metin

  Prensesin 11 yıllık İstanbul macerası
Bir tesadüfler zinciri sonunda yolu İstanbul'a düşen Kuveytli prenses Maha Danısh'in film gibi hayat öyküsü 11 yıldır Türkiye'de devam ediyor. Halen İstanbul Çengelköy'de bir güzellik enstitüsü işleten Danısh, İngiliz asıllı ünlü kalp cerrahı Nasır Danish ile Bahreyn asıllı Belkıs Hanım'ın tek çocuğu olarak...
Tüm Metin

  Ayrılığın ardından kendini işine verdi
Selin son olarak Bazaar dergisi için bir moda çekiminde göğüslerini açtı. İstanbul'da Aralık ayı içinde açık havada ve bir hayli soğuk bir günde Bennu Gerede'nin objektifine cesur pozlar veren Selin bu fotoğraflarıyla yine çok konuşulacak. Bazaar'ın son sayısında "Süt Banyosu" başlığıyla yer alan moda çekimleri "Beyaz" rengi işliyor.
Tüm Metin

  2002 Yılbaşı partileri
Laila'nın kışlık mekanı Circus, yılbaşını İtalyan mutfağının çok özel tatları ile karşılamak isteyenleri bekliyor. Geniş bir mönü seçeneği sunan Circus'ta kişi başı fiyat limitsiz yerli içki dahil 115 milyon lira (Tel: 0212 21996 75).
Tüm Metin

  Yarın akşam n'apıyosun?
- Sana ne!!! Diye avazım çıktığı kadar bağırasım geliyor, her sorana... Ama kibar olmaya çalışıyorum ve: Vallahi hiçbir şey yapmayacağım.. Evimde oturup her akşam ne yapıyorsam yine aynısını yapacağım... Saat kaç olursa olsun, yani 12'yi falan beklemeden, 'Uyku geldi bedene, ne mut u kalkıp gidene' deyip devrilip uyuyacağım...
Tüm Metin

  HAŞMET BABAOĞLU
Hayat herkesle dalgasını geçer
Sonunda benim de başıma geldi; aşk yazdım ama ne yazar! Aşkın meşkin televole şapkası ve çığırtkanlığın egemen dünyası daha baskın çıktı! "Haşmet Babaoğlu aşk yazıyor... aşk!" Tamam... Ama ne olmuş! Bu kadar bağırmaya gerek var mıydı? Hiç utanmam, hiç çekinmem, tersine bütün kalbimle savunurum:
Tüm Metin

  REFİK DURBAŞ
Gerçek Hababam Sınıfı
Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz yapıtı "Hababam Sınıfı"nın "İnek Şaban"ı nasıl bir "Hababam Sınıfı" öğrencisiydi? Arkadaşları kimlerdi? Sınıfta ne gibi muzırlıklar yapmıştı? Meraka değmez mi?Feriha Karasu Gürses, bu soruların ardına düşerek Kemal Sunal'ın "Hababam Sınıfı" macerasını araştırmış ve bunun sonuçlarını...
Tüm Metin

  RUHAT MENGİ
2001'de yazamadıklarım...
Çok önemli güncel olaylar ve başlattığımız "Medeni Kanun Kampanyası" nedeniyle yazıp yayınlamaya fırsat bulamadığım, yazmak isteyip de yazamadığım bir sürü konu var.Beni kemiriyor bunlar.. Huzur vermiyorlar, kurdeşen oluyorum. Biliyorum şimdi diyeceksiniz ki "İyi ama, sen hiç değilse ...
Tüm Metin

  TEOMAN HÜNAL
Önce süt sonra şampanya için
Yılbaşında size ikram edilen içkileri rahatlıkla içebilmek için geceye bir bardak sütle başlamanızı tavsiye ediyorum. Yılbaşı geceleri insanların kendilerini eğlenmeye mecbur hissettikleri gecelerdir. Bu eğlenme mecburiyeti de genellikle çok içki içme mecburiyetini yanında getirir.
Tüm Metin

  ALİ ESAD GÖKSEL
Ağız tadı ile yeni bir yıl...
Bu yıl da artık gelenekselleşen yiyecek içecek alanının en iyilerini yazmadan olmaz. Tabii çok konuşturan Tarım Bakanlığı'nı ve spotlarını Bush'un yazdığı turizm reklamlarını da hatırlatmak gerek. Artık gelenek haline dönüşmüş olan sene sonu yazımız var. Bu kez dördüncü "en iyiler yazısı" olacak.
Tüm Metin

  MUTLU TÖNBEKİCİ
Valla kime ne hatta kime ne
Kenan Doğulu'nun yeni bir şarkısıyla karşı karşıyayız. "Kime Ne." Bu şarkının başı ve sonu anladığımız kadarıyla Şehrazat Hanım'ın ayrı zamanlarına denk geldi. Bir ve ikinci kıtayı ilkbaharda, üçüncü kıtayı iki yıl sonra sonbaharda falan yazdı ve ikisini yanlışlıkla bir araya getirdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır