kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ocak anahtar ay
2002, yılın son haftasını iyimser beklentiler ile tamamlayan borsa ve finans piyasaları için şimdiden umut veriyor. Yılın ilk ayı ise orta vadeli planların yapılması için tam anlamı ile bir anahtar rolü üstleniyor. Öncelikle 3 Ocak günü açıklanacak enflasyon rakamları önemli.
Tüm Metin

  Endeksin hedefi 1.2 sent
İMKB 100 Endeksi geçtiğimiz yıl yüzde 88'e varan bir değer kaybı ile 6 bin 797 seviyesine kadar gerilemiş ve tarihi boyunca yaptığı 5'inci dip seviyesini görmüştü. Ekim ayında dipten dönerek yükselen trende giren endeks 2001 yılını zirvede tamamladı.
Tüm Metin

  Alışveriş sanal kazanç gerçek
İstanbul'da kâr yolları kapatıp, binlerce insanın evine ulaşamadığı akşamlardan birinde, 23 yaşlarında bir genç, elinde poşetlerle, şehrin dışındaki siteden içeri girdi. Elindeki adresi kontrol ederken, buz tutmuş yollarda kaymamaya da azami özen gösteriyordu.
Tüm Metin

  Sabancı'nın kiracıları isyan etti
Aralarında Sahan, Zeynel, Mado Dondurma, Karaca, Beymen Bil's ve Ziya gibi tanınmış firmaların da bulunduğu 35 firmanın yetkilileri, aylık cirolarının kira bedellerini bile karşılamadığını dile getirdi. "Fahiş kiralar yüzünden işimi kaybetmek istemiyorum" yazılı tişörtler giyen esnaf...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır