kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  F.Bahçe'ye bile gelirim
G.Saray'da oynadığı 5 yılda taraftarın gönlünde taht kuran Hagi, Romanya'nın ünlü kayak merkezi Brasov'daki villasında SABAH'a konuştu. İşte, eşi Marilena ile tatil yapan Hagi'nin ilginç açıklamaları: "Profesyonel bir teknik direktörüm ve şu anda boştayım.
Tüm Metin

  Fener'e 3 aday
Ligde ilk yarının bitmesiyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevine son veren Fenerbahçe yönetimi, yabancı teknik direktör adaylarını eleyip, iki isme göz dikti: Alman Werner Lorant, İngiliz Roy Hodsgon. Sarı-lacivertli yönetim, dün Samandıra Tesisleri'nde yaptığı toplantıda yöneticiler Uğur Dündar, Sadettin Saran ...
Tüm Metin

  Samandıra'da 'Çetin' idman
Ligde ilk yarıyı üçüncü sırada bitiren ve teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran F.Bahçe'de ikinci yarı mesaisi ezeli rakiplerinden erken başladı. Yeni teknik direktör belirlenene kadar takımın başında tam yetkiyle bulunan antrenör Oğuz Çetin, dün sabahki ilk idmanda futbolculara oldukça ağır bir kondisyon çalışması yaptırdı.
Tüm Metin

  Segen'i de alabiliriz
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, sezon başında almak için girişimde bulundukları, ancak sonunda G.Saray forması giyen Sergen'i gelecek yıl transfer edebileceklerini söyledi. Beşiktaş Kulübü'nün "www.besiktasjk.com" adresindeki resmi internet sitesinde "Soru-Cevap Hattı"na konuk olan...
Tüm Metin

  G.Saray'da Santos rüzgârı
Ligin 2. yarısı için kadrosuna takviye yapmayı planlayan G.Saray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcular için harekete geçtiği ve son olarak, 23 yaşındaki Julio Cesar Santos ile flört ettikleri öğrenildi.
Tüm Metin

  Trabzon, Bushi için gün sayıyor
İstanbulspor Menajeri Adnan Sezgin, Trabzon Başkanı Özkan Sümer'in kendisinden Bushi'yi istediğini belirterek, "Seve seve yardımcı olacağımı söyledim. Onlar da Bushi ile telefon görüşmesi yapmış ve prensipte anlaşmışlar" dedi. 2 Ocak'ta İstanbul'a gelecek olan Bushi ile yapılacak görüşmenin ardından transferin kesinleşeceği öğrenildi.
Tüm Metin

  Deplasman da ne?
Süper Lig'de sezonun ilk yarısında evsahibi takımlar, misafirlerini tedirgin edemedi. Deplasman takımları, ligin ilk yarısında oynanan toplam 152 maçtan 41`ini kazanırken, 78`ini kaybetti, 33 maç da beraberlikle sona erdi. İlk yarı itibarıyla deplasmanda puan alma oranı maç başına yüzde 48.68 olarak gerçekleşti
Tüm Metin

  Son gülen Aslan
Sporumuzda yılın son derbisi basketbolda yaşandı ve ligde son 4 maçını kazanan G.Saray, geçen hafta F.Bahçe'yi deviren Beşiktaş karşısında 2. yarıda sergilediği performansla güldü. İlk periyotta İnanç Koç'un inanılmaz performansı ibreyi Beşiktaş lehine çevirdi.
Tüm Metin

  Krala yakışan intikam
NBA'de Hadiyat Türkoğlu'nun takımı Sacramento Kings, iki hafta önce deplasmanda 114-94 yenildiği Minnesota'dan rövanşı evinde aldı. Pazar günü Phoenix'e 133 sayı atarak ligin en ofansif takımlarından biri olduğunu kanıtlayan Sacramento, Minnesota'ya da 125-111 üstünlük sağladı.
Tüm Metin

  Owen'dan buruk dalya
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Liverpool, İngiltere Ligi'nde West Ham deplasmanından bir puan çıkarabildi. PSG'den kiralanan Anelka'nın ilk 11'de başladığı mücadelenin 39. dakikasında Sinclair, West Ham'ı öne geçirdi. İkinci yarıda oyuna giren Michael Owen 87. dakikada skora dengeyi getirirken, ligdeki yüzüncü golünü kaydetti.
Tüm Metin

  Filede doğacak!
Türk voleyboluna yeni bir hakem geliyor. Hem de bu hakemin, bir lig maçı sırasında salonda doğma şansı da oldukça yüksek! Filenin başarılı hakemlerinden Füsun Carlı, 7.5 aylık hamile olmasına karşın karnı burnunda kuleye çıkıyor ve aynı başarıyla maçlarını yönetmeye devam ediyor.
Tüm Metin

  Doping testine zam
Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) akredite merkezleri arasına katılan Türkiye Doping Kontrol Merkezi, yıllardır tüm yükünü çeken Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, beklenenin tersine büyük maddi yük getirecek. Merkez, artık IOC bünyesinde çalışacak bir kuruluş özelliğini aldığı için, numune analiz fiyatlarını da IOC belirleyecek.
Tüm Metin

  Kartlarda daha cesur olun
Ankara'da yapılan Atatürk Koşusu öncesinde Devlet Bakanı Fikret Ünlü ile FIFA kokartlı hakemlerimizden Metin Tokat bir süre sohbet etti. Ünlü, ligin ilk yarısında hakemlerin çok hata yaptıklarını belirterek, "Önce cesur ve adil olun. Futbolcu korktuğunuzu anlarsa maçı yönetemezsiniz. Kartlarınızı cesaretle kullanın" dedi.
Tüm Metin

  Ahlaksız teklif
Genç kız dehşetle bakıyordu karşısındaki ufak tefek adama. Çekik gözlü milyarder, "Evet, yanlış anlamadınız. Mayoyla yaptığınız o hareketleri çırılçıplak benim önümde sergilerseniz, size 1 milyon dolar ödeyeceğim" dedi. Sporcu olduğu belli olan kız, kendisine böyle bir teklifin gelmiş olmasına bile inanamıyordu.
Tüm Metin

  Benim tenisim
Özellikle bir kadın olarak vücuttaki uyuma önem veririm. Ayrıca kortta hem zevk hem de spor birleşiyor. Topla mücadeleniz bittiğinde kendinizi fiziksel ve beyinsel olarak dingin hissediyorsunuz. Hatta en önemlisi, tenisin sizi yaşıtlarınızdan her yönden ayırdığını fark ediyorsunuz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır