kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu sokağın adı olacak

Barış Manço'nun adı Belçika'da evinin bulunduğu sokakta yaşayabilir. Yeter ki tüm Türkiye "Barış için seve seve" desin ve Lige Belediyesi'ne bunu hissettirsin
Barış Manço'nun Belçika'da yaşayan ağabeyi Savaş Manço, kardeşinin anısını yaşatabilmek ve onu Avrupa'ya tanıtabilmek için kolları sıvadı.

Savaş Manço'nun en büyük dileği Barış Manço'nun Belçika'daki evinin bulunduğu sokağa "Barış Manço" isminin verilmesi... Lige kenti Cheratte kasabasındaki evin bulunduğu sokağa "Barış Manço" adı verilmesi için Savaş Manço resmi girişimlerde bulundu. Ekim ayında Lige Belediye Başkanı Yardımcısı Pierre Delfosse ile görüşen Savaş Manço, bu arzusuna oldukça olumlu bir yanıt aldı. Ancak Delfosse, Belediye'nin bu projeyi onaylaması için öncelikle Barış Manço sevenlerinin "kendilerini göstermeleri gerektiğini" söyledi. Bu amaçla Savaş Manço, kardeşi için herkesi destek vermeye davet ediyor.

Lige Belediyesi'ne göndereceğiniz fakslar, açacağınız telefonlar belki de bir ilke imza atılmasını sağlayacak ve Manço adı Avrupa'da bir sokakta yaşayacak.

İşte Savaş Manço'nun hazırladığı ve Lige Belediye Başkanı Willy Demeyer'den "Henri-Orban" sokağının adının "Barış Manço" olarak değiştirilmesini isteyen metnin Fransızca'sı...

Faks ve e-mail yolu ile bu metni Lige Belediyesi'ne yollayarak sokağın adının değiştirilmesine katkıda bulanabilirsiniz.

Ë l'attention de Monsieur Willy DEMEYER

Bourgmestre de Lige
Je voudrais porter ˆ votre connaissance que j'appuie sans retenu le projet de la "rue Barış Manço" que Monsieur Savaş Manço vous a propos. "Je voudrais que son nom soit immortalis" en Belgique. Je souhaiterais donc que vous rebaptisiez "rue Barış Manço" la 4me partie de la rue Henri-Orban ˆ 4030.

Mes væux de Paix et d'Amour

Burcu YAKAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır