kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Moda Polisi Öpüldünüz, öpücük kızlar!

Ha açıldı ha açılacak derken, medyatik üç güzelin sahibi olduğu Cafe Rouge hafta içinde açıldı. Heyecansız açılışta Nefise Karatay, Ebru Destan ve Ece Erken oldukça cilveliydi. Kıyafet, saç ve makyaj taramasına Ebru Destan'dan başlayalım...
Ezelden beri dudaklarını "333" modeli büzmeyi marifet sayan Destan, açılış gecesi yeni postişleriyle karşımızdaydı. Biri ona uzun saçla daha "yaşlı" gözüktüğünü söylesin lütfen. Siyah yandan öpücüklü elbise en çok Ebru'ya yakışmış. Mini elbise Nefise'de çocuksu, Ece'de ise biraz basit durmuş. O uzun sarı saçlar Ece'yi "Harika Avcı" özentisi taşralı kız havalarına sokuyor. Saç konusunda tam notu Nefise aldı.

"Yüzüklerin kadını" parlıyor!..
Çağla Şikel hafta içinde katıldığı bir davette parlayan vücuduyla ve yüzüklü ayak parmaklarıyla dikkati çekti. Çağla, ayak işaret parmağını neden süslemişti acaba? Benim bir teorim var. Çağla'nın ayak ikinci parmağı, ayak baş parmağından daha uzun. Bu uzunluğun dikkat çekmemesi için Çağla parmaklarına yüzük takıyor. İyi de ediyor.

Gelelim diğer detaylara. Çağla'nın vücudu bana göre piyasanın en iyisi. İskelet gibi değil, etli butlu. Böylesi de en makbulü. Öyle değil mi beyler? Parlayan kıyafetler bu yıl altın çağını yaşıyor. Parlamak ise en çok balerin Çağla'ya yakışıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır