kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Denktaş'ı Güney'de 1000 polis korudu
Kıbrıs'ta ikinci tarihi buluşma dün gece gerçekleşti. KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş (77) Rum lider Glafkos Klerides'in yemek daveti için 26 yıl sonra Rum tarafına geçti. Denktaş'ın 10 dakika süren 4 km'lik yolculuğunda 1000 Rum polisi güvenliği sağladı. Güvenlik nedeniyle Denktaş'ın güzergahı son dakikaya kadar açıklanmadı.
Tüm Metin

  Öfke dinmiyor
Arjantin'de ekonomik krizin boynunu büktüğü halkın öfkesi dinmiyor. Geçtiğimiz haftasonu yaşanan yağma olaylarından sonra Arjantinliler bu kez de başkent Buenos Aires sokaklarını savaş alanına çevirdi. Halk bu sefer bankalardaki paralarını çekememekten şikayetçiydi.
Tüm Metin

  Tac Mahal'e siyah örtü
Aaj Kal gazetesine göre, hükümet bu kararı Tac Mahal'in beyaz minarelerini Pakistan savaş uçaklarına karşı korumak için aldı. Hindistan, 1971'de de Pakistan savaşı sırasında Tac Mahal'in üzerini siyah örtü ile kapattı. Hindistan Başbakanı Atal Vajpayi de halka "Tüm olasılıklara hazır olun" uyarısında bulundu.
Tüm Metin

  Burçlarını okudular zengin oldular
İngiltere'de iki kişi burçları sayesinde milyarder oldu. The Sun gazetesindeki fallarını okuyan Debbie Brown ve Kathy Young özel Noel çekilişinde 1 milyon Sterlin kazandı. Akrep burcu olan Kathy Young'ın falında "Mars'tan size yüklü para armağanı var" yazılıydı. Gazetenin astoroloğu Meg'i dinleyen Kathy 10 Sterlinlik loto oynadı.
Tüm Metin

  10 bin Yen verebilir misiniz?
Kiichiro Suzuki adlı yaşlı, başkent Tokyo'nun yaklaşık 150 kilometre batısına düşen Yaizu kentindeki Shizuoka Bankası'nın bir şubesinde veznedara bir talep notu iletti. Suzuki, muhtemelen çok az sayıda müşterinin sergileyeceği derecede nazik bir uslupla, üzerinde "Meşgul olduğunuz bir zamanda sizi rahatsız ettiğim için çok üzgünüm...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Suudi terörist Usame bin Ladin'in kimyasal bomba çalışmaları yaptığı ortaya çıktı. Bu bilgi, Afganistan'ın başkenti Kabil'de el Kaide militanlarının kullandığı evlerde 1 ay önce bulunan belgelerin incelemesi sonucu ortaya çıktı. Arapça, Urduca, Mandarin, Rusça ve İngilizce dillerinde yazılan belgelerden, el Kaide'nin...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır