kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Oran Sitesi'nde iki Başbakan!
Oran Sitesi, Başbakan Bülent Ecevit'in yıllardan beri yaşadığı bir semt... Ancak bu semttekilerin bugünlerde kafası biraz karıştı. Çünkü, Oran Sitesi'nde, Başbakan Ecevit'in tıpatıp benzeri bir vatandaş herkesin şaşkın bakışları içinde geziyor, dolaşıyor.
Tüm Metin

  ATV muhabirine SP'li dayağı
Siyasi yasaklı Necmettin Erbakan'ın İstanbul'da katıldığı açılışta bir gazeteci, Saadet Partili (SP) bir üyenin saldırısına uğradı. Kağıthane'deki açılışta SP Belediye Meclis üyesi Hasan Ranalıoğlu, atv muhabiri Mehveş Koçak'ı yumrukladı.
Tüm Metin

  Uslanmayan polis
Balıkesir Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Gürcan Dinç (29), yabancı uyruklu kişilere sahte ikamet tezkeresi satmak suçundan İstanbul'da yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Dinç, Metris Cezaevi'ne gönderildi. Yaklaşık 7 ay tutuklu kalan Dinç, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Tüm Metin

  Anketten soygun çıktı
Kahramanmaraş'ta parasız kalınca kendilerine anketçi süsü verip gasp yapan Çiğdem Çetinkaya (22) ve Çetin Çetinkaya (28) çifti yakalandı. Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. İnönü Bulvarı Mis Apartmanı'nın 4. katında oturan Nazmiye Arpasatan'ın kapısı çalan genç çift, içme suları konusunda...
Tüm Metin

  Hasta çocuklara kahkaha servisi
Çocuklara düşkünlüğü ile tanınan İsviçreli Theodora Poulie'nin kanserden ölmesi üzerine 1992'de oğulları tarafından kurulan vakıf, 7 ülkede faaliyet gösteriyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü ve Semiha Şakir Çocuk ve Doğum Kliniği'ne hizmet götüren vakfın...
Tüm Metin

  Bizim otobüsümüz var, özel mi özel!
İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kahraman Eroğlu'nun girişimleriyle hayata geçirilen "Bizim Ev Otobüs Projesi" evden kaçan çocukların ilk durağı, sığınağı olacak. Geçtiğimiz gün Bahçelievler Çocuk Yuvası'ndan yola çıkan otobüs, Esenler Otogarı'nda bir hafta kaldıktan sonra...
Tüm Metin

  Binbirdirek Sarnıcı'nda yeni yıla merhaba
Bizans İmparatorluğu'nun ayakta kalan nadide tarihi eserleri arasında olduğu belirtilen Binbirdirek Sarnıcı'nın restorasyon çalışmaları sırasında sütunlarının betona gömülmesi; içine alüminyum doğramalı dükkanların inşa edilmesi ve giriş-çıkışların sağlanması için duvarın yıkılıp kapı yapılması eleştiri konusu olmuştu.
Tüm Metin

  Sevcan'ı müzik hayata bağladı
Sevcan Gül ve kendisinden bir yaş büyük ağabeyi Serkan Gül, yuvaya verildiklerinde biri 2, diğeri 1 yaşındaydı. Annelerini hiç tanımadılar, babaları ise bir başkasıyla evliydi... Sevcan Gül, bugün 21 yaşında. Halen Bahçelievler'deki Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı olan Atatürk Kız Yetiştirme Yurdun'da kalıyor...
Tüm Metin

  İtiraf ediyorum
Evet her şeyi açıklamaya karar verdim. Zaten gerçek daha ne kadar zaman saklı kalabilirdi? Araştırmacı gazetecilerin ve magazincilerin diline düşmeden ben dökeyim ortaya her şeyi.. Evet, itiraf ediyorum; kurşunkalemle yazıyorum. Peki be adam, daktilon bile mi yok? Var, üstelik çok eski arkadaşız, güvenirim kendisine.
Tüm Metin

  Kadife'yi aşk acısı öldürdü
Kadife 11 Aralık'ta balıkçılar tarafından kanlar içinde bulunmuştu. Uzun çabalar sonucu denizden kurtarılarak özel ambulansla Hayvan Hastanesi'ne götürüldü. İki ayağının da kırık olduğu anlaşıldı. Hemen ameliyata alındı. Ayaklarına platin takıldı. Durumu iyiye gidiyordu. İyileşeceğine kesin gözüyle bakılıyordu.
Tüm Metin

  Noel Baba kimin babası?
Yeni yıla 2 gün kala, Türkiye'de gelenekleşen 'Yılbaşı kutlamaları ve Noel' tartışması yeniden alevlendi. Önceki akşam Kanal 7'de yayınlanan Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu "İskele Sancak" programında Noel Baba'nın kimliği yeniden sorgulandı. İşte tartışılanlar: Ahmet Hakan Coşkun: Sayın Don Orazio, Noel Baba kim?
Tüm Metin

  Kahreden tesadüf
Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde önceki gece korkunç bir facia yaşandı. Buzlanan yolda kayan TIR'a çarpmamaya çalışan yolcu otobüsü devrilirken, arkadan gelen otomobil duramayarak TIR'a çarptı. Kazada 9 kişi ölürken, 42 kişi de yaralandı. TEM otoyolu 5 saat trafiğe kapandı.
Tüm Metin

  Üniversiteli, başı ezilerek öldürüldü
İzmir'de ise Şerinyer Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ayhan Cantez okulun bahçesinde kendini iple ağaca asarak intihar etti. Derslerinde çok başarılı aktif bir öğrenci olan Cantez'in intihar nedeni anlaşılamadı. Gencin gönül ilişkisi nedeniyle intihar edebileceği ileri sürülüyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır