kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sigara Sağlığa Zararlıdır!

Araştırmalara göre sigara tiryakilerinin 0 sigarayı bırakmak istiyor ve bununla birlikte uzmanlar, sigaranın bırakılabilmesi için birçok yöntem öneriyorlar. Aslında bir sigara tiryakisinin sigarayı bırakmak için birçok nedeni vardır, hatta bunlar arasında sağlık gibi çok ciddi nedenleride var. Fakat bırakmak kolay olmuyor.

Peki internette sigarayı bırakmaya ne dersiniz?

Web adresi: http://www.sigara.gen.tr

Lütfen şu ciddi tabloya bir bakalım; Yıllık sigara tüketimi yaklaşık 6 milyar paket...

1990-1995 yılları arasında dünyada (11-19 yaş arası) 5 milyon genç sigaraya başlamış...

Sigara içmeye başlangıç yaşı 11...

Şaşırtıcı değil mi?

Her ne kadar sigarayı bırakmak istiyor ama bırakamıyorum diyorsanız da, ardından gelecek ciddi sağlık problemlerini düşünüp bir an önce bu sorunu bir uzman yardımıyla ya da iradenizin gücüyle aşmalısınız.

Bakın, internet bile bu konuda size büyük rahatlık sağlıyor. Hem internette sigarayı bırakırken yanlızsınız! Sigara içersindeki binlerce zehirli madde ve ardında akciğerlerinizi kaplayacak olan katran (asfalt) tabakasını düşünmeli, şu an (!) sigarayı bırakmalısınız.

Sigara.gen.tr sitesinde, güzelce derlenmiş önemli bilgileri ve sigaradan bir an önce kurtulabilmeniz için yapmanız gerekenleri bulabilirsiniz. Konuyla ilgili çıkarılan detaylı istatislikleri inceleyerek, olayın ciddiyetine artık varmalısınız.

Ayrıca sadece sigara üzerine yoğunlaşan "Sigarayla Savaşanlar Derneği"ne de http://www.ssv.org.tr adresinden ulaşabilir, en kısa zamanda sağlığınızı tehdit eden bu soruna çözüm üretebilirsiniz...

Sigara içmeyenler ise pasif içicilik modundan sakınmaları için gerekli uyarıları ve ayrıntıları yine bu siteden öğrenebilirler.

Sağlıklı günler dilerim...

..

Eğer siz de hazırladığınız başarılı web çalışmalarını herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorsanız, bana web adresinizi iletişim bilgilerinizle birlikte e-posta olarak iletin. net.yorum'da, yeri geldiğinde başarılı web projelerine de yer vereceğiz... Bu arada isterseniz http://www.microsoft.gen.tr sitesine de bir göz atın :)



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır