kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aşk bunalımı
BU yılın Ağustos'a kadar devam eden ilk yarısında, genişleme ve bolluk gezegeni Jüpiter'in varlığı, sizi ailevi ilişkileriniz, iç güvenliğiniz, ruhsal kaynaklarınız açısından destekliyor sevgili Koçlar. Sizin için 2002'nin ana temasının, yöneticiniz Mars'ın Terazi burcuna geçeceği sonbahar aylarına kadar özel yaşamınızla ilgili olacağını söyleyebiliriz. Ağustos'ta ihtiraslı Mars'ın romantizm sektörünüzü ziyaret etmesi, arzularınızın karşılığını enerjinizi iyi yönlendirerek alabileceğinizi belirtiyor. Fırsatlar sizi Ağustos ayında oldukça meşgul kılabilir. Çalan telefonlardan bunalmanız ve kiminle çıkacağınıza karar verememeniz bile mümkün. Asla arkanıza bakmak istemeyeceğiniz bir dönem başlarken Ağustos ve Eylül'de aşkın tensel hazlarında kendinizi yitirmek isteyebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İhtirasa dikkat!
PARA, bu yılın önemli konularının başında geliyor sevgili Boğalar. Zorlukla kazandığınız paraları ıvır zıvıra yatırmak yerine akıllıca yatırımlara yönelin. Gözünüzü parıldayan her şeye dikmiş olabilirsiniz, fakat gerçekçi yönünüz bu yıl ancak gözünüzün görebildiği şeylere erişebileceğinizi size hatırlatıyor. Mart'ın başında ihtirasın gezegeni Mars burcunuza geçiyor ve size tensel zevklere karşı koyamayacağınız bir dönemi açıyor. Boğa burcu son derece dokunmatik bir burç olduğu için, bu dönemin zevkini sonuna kadar çıkarmanızı tavsiye ediyoruz. Bu arada diğerlerinin de sizin çekiminize karşı koymayacakları anlaşılıyor ve bu da size partnerinizi seçme inisiyatifini getiriyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Avantaj dolu
BU yıl gözünüzde elde etmek istediğiniz yeri belirleyin ve harekete geçin... Bu yıl iyi organize olarak kariyer basamaklarınızı büyük bir hızla tırmanabilirsiniz. Yılın başlarında kararlı yaklaşımlarınızla patronlarınızın ve çalışma arkadaşlarınızın değerinizi anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Ağustos'ta sizin için yeni bir mali dönem başlıyor. Fazla risk almadan ne kadar çok avantajın ayağınızın altına serileceğine şaşıracaksınız. Aşk konusunda ise şaşırtıcı Uranüs ve puslu Neptün'ün değişimler sunan etkilerinden en iyi şekilde yararlanabilecek şanslı burçların başında siz geliyorsunuz. Dünyaya ve insanlara açık ve dolayısıyla öğrenmeye de heveslisiniz. Hayattan zevk alabilme kapasiteniz, etrafınızdaki her şeyden avantaj sağlayabilme fırsatlarını size sunuyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Paylaşma zamanı
BAŞARI ve iyi talihin gezegeni Jüpiter, Ağustos'a kadar burcunuzda bulunuyor ve hayattan gerekli ödülleri istemeniz için ihtiyaç duyduğunuz cesareti size veriyor. Başarıyı yakalamanın sırrını Ağustos'tan sonra keşfedeceksiniz. Kaynaklarınızı ve enerjilerinizi birleştirince hesabınızın nasıl kabardığına hep birlikte şaşırabilirsiniz. Yılın ortalarına doğru, aşkın gezegeni Venüs ve ihtirasın gezegeni Mars burcunuzda bir araya gelerek biraz buharlı bir ortam yaratacaklar. Bu devrede duygu ve düşüncelerinizi cinselliğiniz üstüne yoğunlaştırabilirsiniz. Bu devreden yararlanmanızı ve arzularınızı sevdiğinizle paylaşarak su yüzüne çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Cüzdanlar dolu
BU sene birçok konuda hiç beklenmedik sürprizler yaşayabileceğiniz görülüyor sevgili Aslanlar. Eğer evli bir Aslan'sanız ilişkinizin sonuna gelmiş olduğunuzu düşündürecek olaylarla karşılaşabilir, eğer ilişkinize son vermek istemiyorsanız, rengini değiştirmek için kendinizden ödün vermeniz gerektiğini şaşkınlıkla farkedebilirsiniz. İş finansal konulara geldiğinde, iç sesinizi dinleyin ve yatırımlarınızı yaparken kararlarınızı mantığınızla değil, duyularınızla almaya çalışın. Doğumgününüz yaklaştığında burcunuza geçecek olan Jüpiter sayesinde kendinizi zevkleriniz için çok para harcama isteğine kapılmış görebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkileriniz, kendinize ayrı bir güven duygusu verecek ve bu durum dolayısıyla cüzdanınızı da olumlu etkileyecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Tadını çıkarın
2002'YE girerken kariyerinizle ilgili çok ciddi bir tutum içinde bulunuyorsunuz sevgili Başaklar. Kariyer sektörünüzde bulunan Satürn, size çalışmalarınız konusunda mutlak bir sorumluluk ve disiplin duygusu veriyor. Emeklerinizin karşılığını yılın sonuna doğru cömertçe alacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Kendinizi aşk konusunda da gerilimli hissedebileceğiniz gözleniyor. Çünkü Pluto ve Satürn arasındaki kutuplaşma, değişimlere sıcak bakamayacağınız tehlikesine karşı uyarıyor. Siz genel anlamda ciddi ve fazla aşka aldırmayan bir burç olarak tanınsanız da, bunları bir kenara bırakmak ve aşkın tadını çıkartmak için vaktiniz hâlâ var.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Motivasyon tam
BU sene sizi sürükleyen konuların başında aşkın büyüsü geliyor sevgili Teraziler. Aşk konusunda hiç beklenmedik değişimlerle karşı karşıya kalabilir, hayali aşklarla gerçek aşkı birbirinden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Finansla ilgili konular da bu sene umut vaadediyor, fakat bunun karşılığında biraz emek sarfetmeniz gerekebilir. Yine de ödüllerinizin büyük olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Yaratıcı işlerle ilgilenen bir Terazi'yseniz bu yıl iş yaşamınızdan ilginç gelişmeler bekleyebilirsiniz. Şimdi rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebilmek için gerekli motivasyona ve dönüşüm enerjisine sahip olduğunuzu farkederek harekete geçmenin tam vakti. Sizi sıkan maaşlı bir işin başında oturmak yerine sevdiğiniz şeylere yönlenin ve başarılı olmayı isteyin yeter.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kazanç var
BU yıl aşk ilişkileriniz gerçekten çok güçlü ve ihtiraslı etkilerin altında bulunuyor sevgili Akrepler... Kendinize çok uzun sürebilecek bir aşk bulmanız, bu yıl hiç de zor görünmüyor. Eğer sözlüyseniz ya da süregelen bir ilişkiniz varsa, ilişkinizi yenileyebilecek güce sahip olduğunuzu göreceksiniz. Mayıs ayında gerçekleşecek olan tutulma, ikili ilişkileriniz ve ortaklık konularına taze bir soluk getirirken, işbirliklerinin sizin açınızdan ne kadar yaşamsal olabileceğini bir kere daha anlayacaksınız. Fikirlerinizi başarıyla uygulayabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Ağustos isteklerinizi üstlerinize bildirmek için iyi bir zaman ve kimsenin buna bir diyeceği olacağını sanmıyoruz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yolculuk var
BURCUNUZDA bulunan, transformasyon ve yenilenmenin gezegeni Pluto, hayat tarzınızda radikal değişimler yapabileceğinizi vurguluyor. Bu sene öğrenmek ve büyümek için mükemmel fırsatlar söz konusu olabilir. Yenilenmeye karşı inatçı bir tutumunuz varsa bundan vazgeçin. Yolculuklar için güzel fırsatların tam zamanı. Çantanızı kapının önünde halihazırda tutmanızı tavsiye ediyoruz. Ağustos'a kadarsa banka hesabınızı genişletmeyi düşündüğünüzde, birikimlerinizi başkalarınınkilerle birleştirmeyi de hesaba katmayı unutmayın. Birlikte çalışmanın yaratıcı yolları hiç beklenmedik olumlu sonuçlar yaratabilir. Eğer bu sene içinde kendinizi büyük bir parasal gelirle karşı karşıya bulursanız (miras vs.. gibi), akıllıca harcayacağınızdan emin olmalısınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Şansınız açık
BU yıl yine finansal konulardan en umulmadık gelişmeleri bekleyebilirsiniz sevgili Oğlaklar... Uranüs ve puslu Neptün bu sene de para sektörünüzde dolaşmaya devam ediyor. Öte yandan ailevi meseleler de yılın ilk yarısında sizi bayağı etkileyecek gibi görünüyor. Onların sorunlarını paylaşarak hem kendinizle uğraşma potansiyelinizi azaltır hem de birilerine gerçekten yardımcı olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Jüpiter Ağustos'a kadar ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda en umulmayanı bekleyebileceğinizi belirtiyor. Şansınız bu kadar açıkken yalnız kalmak niye diye düşünebilir ve belki de ömür boyu sürebilecek bir ortaklığın ilk adımını atabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni ilişkiler
BU yıl da sizi derinden etkileyebilecek değişimlere adapte olmakla uğraşacaksınız gibi görünüyor sevgili Kovalar... Algılarınızın geçtiğimiz yıllardan ne kadar farklı olduğu gerçeğiyle yüzyüze geliyorsunuz. Hem maddi hem manevi alanda gerçekleşen bu değişimler özellikle transformasyonun gezegeni güçlü Pluto'nun desteğiyle çok olumlu bir görünüme bürünebilir. Bu yıl aile fertlerinizi ilgilendiren konularla ilgili sorumluluklar almaya hevesli olabilirsiniz. Yepyeni ve ilginç kimselerle tanışma fırsatları bulabilirsiniz. Beklediğiniz büyük aşk, yılın ikinci yarısında Jüpiter'in karşıt burcunuz Aslan'a geçmesiyle karşınıza çıkarak ayaklarınızı yerden kesebilir. İşbirlikleriniz ise yaratıcı çalışmalarınız için ideal bir zemin oluşturuyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Esneklik şart
2002'YE hayallerinizi kovalayarak girin sevgili Balıklar. Bu devrede aşkın tensel büyüsünü doyasıya yaşayabilir ve baştan çıkartıcılığınızın farkına varabilirsiniz. Egzotik ülkelere yapacağınız yolculuklar sayesinde gözlerinizi, hayalini bile kurmadığınız dünyalarda açabilirsiniz. Dünyaya ve insanlara açık ve dolayısıyla öğrenmeye de heveslisiniz. Hayattan zevk alabilme kapasiteniz etrafınızdaki her şeyden avantaj sağlayabilme fırsatlarını size sunuyor. Fakat Yay'daki Pluto ve İkizler'deki Satürn'ün gerilimini kariyer ve ailevi ilişkiler alanlarında net olarak hissedebilirsiniz. Esnek olmak siz Balıklar için hiç zor olmadığından, değişim rüzgarlarından en olumlu biçimde faydalanabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır