kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Güneşin Oğlu' filminin galası yapıldı

Giriş Saati : 05.11.2008 11:50
Güncelleme : 05.11.2008 23:07
Yeni Haber
Yönetmen Onur Ünlü'nün ikinci filmi olan 'Güneş'in Oğlu' filminin galası City's Nişantaşı Citylife Sinemaları'nda yapıldı.

Eflatun Film'in yapımcılığını üstlendiği film oyuncu kadrosuyla da dikkat çekerken, film bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil'in, Güneş'in oğlu olduğunu öğrenmesinden sonra başından geçen komik ve eğlenceli olayları anlatıyor. Filmde Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın yanı sıra Bülent Emin Yarar, Hümeyra, Köksal Engür, Ahmet Kural, Tansu Biçer, Görkem Yeltan, Burçin Yıldırım gibi tanınmış oyuncular rol alıyor.

Film, Güneş'in oğlu olduğunu öğrenen ve ruhu, çevresindeki insanların bedenlerine girip girip çıkan Fikri Bey'in komik hikayesini anlatıyor. 07 Kasım 2008'de vizyona girecek 'Güneşin Oğlu' filminin senaryosuna da imza atan Onur Ünlü, filmini 'Fantastik mavra' olarak tanımlıyor. Eylül ayında çekimleri tamamlanan film komik ve eğlenceli olmasının yanı sıra şaşırtıcı ve zeki bir yapım olarak dikkat çekeceğe benziyor.

GÜNEŞİN OĞLU - KONU

Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve 'Güneşin Oğlu' olduğunu öğrenir. Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Bey'in hayatını alt üst eder. Fikri Bey'in ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır. Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar. Olaylar çığırından çıkmıştır. Peki, karşı apartmandaki komşusu dünyalar güzeli kız ne olacaktır?

GÜNEŞİN OĞLU - KÜNYE

Yapım: Eflatun Film
Ortak Yapımcı: Mucizeler Evi Senaryo-Yönetmen: Onur Ünlü
Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray Uygulayıcı Yapımcı: Orçun Okşar Yardımcı Yönetmen: Özlem Yılmaz Sanat Yönetmeni: Çağlar Narler
Özel Makyaj: Sahra Çelik
Oyuncular: Haluk Bilginer: Alper Canan
Özgü Namal: Şule
Köksal Engür: Fikri Şemsigil
Bülent Emin Yarar: Kurban Murat
Hümeyra: Saadet Şemsigil
Tansu Biçer: Burak
Ahmet Kural: Ahmet
Görkem Yeltan: Cahide Canan
Burçin Yıldırım: Oya
Serkan Keskin: Serkan
Levent Öktem: Nevzat Trabzon
Gamze Demirbilek: Hafize
Özkan Meşe: Necati Bey
Ferit Kaya: Orkun
Sinan Urundaş: Garson

(İHA)