kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

THY'de 'etli ekmek' dönemi

Cevdet ÖZDEMİR SABAH
05.11.2008
THY, iç hat business class servislerde çöp şiş, dürüm, külbastı ve pidenin yanı sıra kabinde koku yapmaması için soğansız hazırlanacak etli ekmek ikram edecek..
Tüm hatlarda ikram servisini yenileyen THY, bu alandaki yeniliklere devam ediyor. Şirket 2008-2009 kış tarifesinde, bütün uçuşlarda yaptığı ikramı yeni seçeneklerle zenginleştirme kararı aldı. "Mutfakta Kim Var" konseptiyle hazırlanan mönülerin dışında THY'yi tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından örnekler yer alacak. Kış tarifesiyle birlikte uygulanacak mönüler, dış hat uçuşlarda 8, iç hat uçuşlarda ise 4 farklı seçenekte sunulacak. Her hafta değişecek olan mönülerle sık uçan yolcuların farklı lezzetlerle karşılanması hedefleniyor.

LAHMACUN DEĞİL ETLİ EKMEK
Yolculara patlıcan kebap, çoban kavurma, rigatoni, tavuk satay gibi mönülerin yanı sıra, iç hat business class servislerde çöp şiş dürüm, külbastı, pidenin yanı sıra kabinde koku yapmaması için soğansız olarak hazırlanacak, etli ekmek ikram edilecek. Yurtdışı uçuşlarda da safranlı basmati pilav, kimçi, bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. Mönüde bulunan kâğıtta levrek buğulama ile yolcuların sahil kenarında bir lokantadaki havayı yaşaması hedefleniyor. THY yetkilileri uçaklarda "lahmacun" ikram edileceği haberlerini ise "Lahmacun değil etli ekmek" diyerek yalanladı.