kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Antalya sanatçı akınına uğrayacak

Giriş Saati : 05.11.2008 16:34
Güncelleme : 05.11.2008 23:07
Yeni Haber
9 gün olması beklenen Kurban Bayramı'nın kış aylarına denk gelmesiyle birlikte Antalya'daki oteller müşteri çekebilmek için sanatçı programlarına ağırlık verdi.

Aralarında İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Funda Arar, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç gibi ünlü sanatçılar bayram tatilinde sahneye çıkacak. Antalya'da, 5 yıldızlı oteller Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak oteller bayram rezervasyonlarını şimdiden almaya başladı.

Buna göre, Antalya'da Sungate Port Royal'de bayramın ilk gecesi Serdar Ortaç ve üçüncü gece Candan Erçetin sahne alacak. Rixos Premium Belek'te Enbe Orkestrası, Titanic de Luxe Beach&Resort Hotel Lara'da Funda Arar ve Volkan Konak program yapacak. Limak Atlantis'te bayramın ikinci günü Eda-Metin Özülkü, Concorde Deluxe Otel'de bayramın 3. günü Erkan Güleryüz tatilcilerle buluşacak. Ayrıca, Wow Kremlin Palace'da da Sibel Can ile Ferhat Göçer sahne alacak. Miracle Resort Hotel Lara'da İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş, Limak Limra Hotels& Resort Kemer'de İbrahim Tatlıses ve Ziynet Sali farklı günlerde tatilcileri coşturacak. Miracle Resort Hotel Satış ve Pazarlama Koordinatörü Zeki Turgay, bayramın ikinci günü İbrahim Tatlıses, üçüncü günü ise Ebru Gündeş'in tatilcilerle buluşacağını söyledi. Otelde 450 odayı bayram tatili rezervasyonları için ayırdıklarını ifade eden Turgay, havaların güzel gitmesiyle birlikte rezervasyonların daha erken başladığını bildirdi.

Titanic de Luxe Beach&Resort Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Hediye Çete ise bayram için erken indirim avantajlarının devam ettiğini söyledi. Bu indirimlerin 20 Kasım'a kadar süreceğini ifade eden Çete, "Rezervasyonlar iyi gidiyor. Yaklaşık üç hafta sonra bayram rezervasyonlarını doldurmuş olacağız. Bayramda ünlü sanatçılar sahne alacak. Bayramın birinci günü Funda Arar üçüncü günü ise Volkan Konak tatilcilerimize unutulmaz bir bayram yaşatacak. Ayrıca erken rezervasyonlarımızda yüzde 10 ile yüzde 20 arasında bir indirimimiz var" dedi.

TERMOMETRELER 34 DERECEYİ GÖRDÜ

Havaların güzel gitmesi Antalya'da yaz tatili imkanını devam ettiriyor. Termometrelerin bugün 34 dereceyi gösterdiği Antalya'da tatil yapan yerli ve yabancı turistler güneşli günün keyfini çıkardı. Birçok turist deniz ve havuzlara akın etti.

(İHA)