kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Sarah Ferguson

'Düşes Ferguson beni kandırdı'

Kadir ERCAN / ANKARA
05.11.2008
İngiliz Düşes Sarah Ferguson'un ziyaretinden önce, beraberindeki televizyon ekibinin Saray Rehabilitasyon Merkezi'nde gönüllü anne olarak çalışan Norita Erickson'la irtibata geçtiği ortaya çıktı.

'İZİN ALMALARINI İSTEDİM'
Bunun üzerine 12 yıldır gönüllü anne olarak çalışan Norita Erickson, Ferguson'un gizli ziyareti ve gizli çekimle ilgisi olabileceği iddialarına bir dilekçeyle cevap verdi. Erickson, "Ben aldatıldığımıza ve hem Düşes, hem de

ITN TV tarafından kullanıldığımıza inanıyorum" dedi. Sarah Ferguson'un ziyareti ve gizli kamera çekimiyle ilgisinin olmadığını belirten Norita Erickson, "Onlara, ziyaretten önce izin almalarını söyledim. İzin alamadıkları takdirde çekim yapamayacaklarını söyledim. 22 Eylül'de ziyaret gerçekleşti" ifadesini kullandı.

'BAĞIŞTA BULUNACAKLARDI'
Düşes Sarah Ferguson'un İngiliz ITN televizyonuyla Saray Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaretinden birkaç gün sonra, Düşes'in yardımcısı Chris Rogers'ı telefonla arayarak bağış başvurusunda bulunmasını istediğini söyleyen Erickson, "Bağış başvurusunda bulundum ancak o günden beri bir haber alamadım. Aldatıldığımıza ve hem Düşes hem ITN TV tarafından kandırıldığımıza inanıyorum" dedi.

SARAY MÜDÜRÜ HACDA
Öte yandan York Düşesi Sarah Ferguson'un, İngiliz ITN televizyonu muhabirleriyle gizlice girip gizli kamera çekimi yaptığı Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Demiryılmaz'ın, olayın ortaya çıkmasından bir hafta önce yıllık izne ayrılarak hacca gittiği ortaya çıktı.