kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yemekte zina fotoğrafları
Tüm Türkiye onu İranlı gelin olarak tanıdı. İşadamı olan eşi Sinan Baran'a, boşanma davası açan ve 6 trilyonluk rekor tazminat talep eden Hamira Baran'ın katıldığı duruşmalar gündemin tepesine oturdu. Adliye koridorlarında zarif...
Tüm Metin

  Süperstar Ajda sosyeteyi nasıl oynattı?
Ajda Pekkan iki ayrı kadın... Evinde kendisinin de söylediği gibi "Ayşe Ajda", sahnede ise gerçekten de bir Süperstar... Ayşe Ajda'nın gözümdeki fotoğrafı şöyle: Üzerinde eşofmanları, ayağında yün çorapları, elinde kumanda, televizyonda siyah-beyaz Türk filmlerini izleyen bir kadın...
Tüm Metin

  Güldüre güldüre villa sahibi oldu
Cem Yılmaz, sonunda "ev"lendi. Türkiye'nin istisnasız en sevilen şovmeni, kapalı gişe oynayan gösterisinin biletleri karaborsada 100 milyon liraya kadar satılan Cem Yılmaz, Ulus'ta oturduğu apartman dairesini bırakıp BMW X5 ile Porche'sini de yanından eksik etmeden yeni malikanesine taşınacak.
Tüm Metin

  Hep 'baba' gibi sevgili arıyorum
Ve 25 yıl öncesine dayanan Terim'le aşk dedikodusuna da değinmeden edemiyor: Terim benim tipim değil Müjde Ar. Onu çok iyi tanıyorsunuz. Türk sinemasında tabuları yıkan kadın. 25 yıldır oyuncu. "Onu doğuran ana" Aysel Gürel. O hiç anasının kızı gibi durmasa da, "Annemin kızıyım, ruhum anneme benzer" diyor.
Tüm Metin

  Solist olmadan assolist oluyor
Daha düne kadar sesinin ne denli "karga" olduğunu kendi de kabul ediyordu. Diyaframını açmak için bir hafta mavi yolculuğa çıkıp sabah akşam avaz avaz şarkı söylediğini kendi ağzıyla açıklamıştı. "İki şarkılık single için bir ay stüdyoda kaldım
Tüm Metin

  Moda Polisi
Bize göre her önüne gelen bacağını kaldırmamalı. İnanmayanlar Okan Bayülgen'e bir baksın. Göbek nasıl katlanıyormuş, kalın baldır nasıl ortaya çıkıyormuş görsün. Bir kere bu Burbery deseni artık çok demode oldu. En son sahte şeyh Ali Kalkancı ile bir yıl evli kalan...
Tüm Metin

  Metropol manzaraları
Bizim bir türlü patlatamadığımız turizmi, çok daha geri olmalarına rağmen geçtiğimiz yıllarda başarılı kampanyalarla patlatan Mısırlılar, 11 Eylül'le durgun günlerine dönmüşler. Mağazaları, sahiplerinin uyandığı saatte açılan...
Tüm Metin

  En pahalı armağanlar
Kimisi bir demet çiçekle yetinirken, bazıları da birbirinden pahalı hediyeler almak için yarışıyor. Yeni yıla sadece 8 gün kala dünyada birçok trilyonerin sevdiklerine aldıkları hediyeler dudak uçuklatıcı rakamlara ulaşıyor. İşte zenginlerin bu yılbaşında en çok rağbet ettikleri pahalı hediyeler
Tüm Metin

  'Mucize' yaşamın keyfini çıkarıyor
Milli Takım kadrosuna seçilmişti. Dünya Hava Oyunları'nda Türkiye'yi temsil etme hakkına sahipken talihsizlik yakasını bırakmadı. Denizli'deki Honaz Dağı'nda yamaç paraşütü yaparken 70 metre yükseklikten düşerek ölümün kıyısından döndü.
Tüm Metin

  Tarihin gözü kara kadın ajanları
Abilerim' dediği MİT yetkililerinin verdiği görevle Sarp Kapısı'ndan geçen, ama yakalandığı Rusya'da sorguda dahi tek kelime etmeyen Türk casus Vicdan Şanslı, yıllar sonra ilk kez önceki gün SABAH'a konuşmuştu. Görevini hayatı pahasına başarıyla tamamlayan kadın ajanı, altı ay boyunca hiçbir Rus görevlisi konuşturamadı.
Tüm Metin

  Sürpriiiiz!
İki arkadaş İstanbul bit pazarından aldıkları ucuz eski Zodiak botu arabalarının arkasına atıp güney sahillerine inmişlerdi. İyi bir tatili hak ettiklerini düşünüyorlardı. Dalıp balık avlayacaklar şehir yaşamlarını biraz olsun üzerlerinden atıp dinleneceklerdi. Sovyet Kanosu işe yaramıştı doğrusu. Bu güney sahillerinde bundan iyisi can sağlığıydı.
Tüm Metin

  Sinem'i bulun
O09.06.2000 günü öğlen saatlerinde Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak No:80'deki evin önünde oynarken kaçırılmıştır. MahmutĞAyşe kızı; 05.11.1995 doğumlu. Samsun Kavak Karaaslan Köyü nüfusuna kayıtlı, sarışın mavi gözlü.
Tüm Metin

  Kadında güzellik şart mı?
Güzellik ve kadın adeta bütünleşmiştir. Güzel denince akla kadın gelir. Erkeğin 'yakışıklısı' vardır, güzeli değil. Her daim güzel olması beklenir kadından. "Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" denir. Kadının bakımlısı makbuldür.
Tüm Metin

  Ulusal marşlara saygı, tokatla sağlanmaz
ABD'den ayrılma zamanımız yaklaştığında, ondan intikam almak için neşeli bir plan yaptım. O zamanın bir teknoloji harikası olan bilgisayarıma yeni aldığım bir CD-ansiklopedi koydum ve Mirianne'i odama davet edip, ona Meksika ulusal marşını dinlettim. İşte o zaman aylardır çözüm bulmaktan kaçtığı sorunlarıyla beni bunaltan Mirianne, beni ilk kez şaşırttı.
Tüm Metin

  Global menkul değerler'in dünyaya uzanan 'güzel' kolu
Lisede okurken ders verdim. Üniversitede yemekhanede çalıştım, alışveriş merkezinde satıcılık yaptım. 10 yıldır da Global'deyim Konumuz Borsa ve Kadın. Konuğumuz ise piyasanın sayılı kadın borsacılarından İmregül Gencer.
Tüm Metin

  Edepsiz Günlük
Yoksa sonunda baş röportajcı olma fırsatını mı yakaladım? Allahım n'olur... 11:30 Telefonum niye acı acı ötüyor sabahın köründe? Kim bu terbiyesiz? Bakmayacağım. Sonra arasın. 11:35 Gene arıyor. Allahım, biri rüyasında beni mi gördü ne...
Tüm Metin

  Onları kışkırtan yıldızları mı?
Son günlerin en çok rekabet ve heyecan içeren yarışması olan BBG'yi izlediyseniz Edi ve Hacer'in hırçın kavgalarına ve gözyaşlarına da şahit olmuşsunuzdur. En yakın arkadaşları bile birbirine düşürmeyi amaçlayan ve yarışmacıların aralarını açarak puan kazanmalarını hedefleyen bu yarışmada sivrilen iki isim vardı; Hacer ve Edi.
Tüm Metin

  Yaz tatiline geldi Circus'ı yarattı
Ağca, yaz tatili için geldiği İstanbul'dan bir daha ayrılamamış. Şu anda Laila'nın yan kuruluşu olan Circus restoranın işletme müdürü. 23 yaşındaki Ağca ile İstanbul gece yaşantısını ve Circus'u konuştuk. Adana'dan İstanbul'a nasıl geldiniz?
Tüm Metin

  Yasaları öğrenmeden asla seks yapmayın!
İşte Amerikalı hukukçu Robert Wayne'in, dünyadaki garip yasaları araştırarak, kitaplaştırdığı ilginç seks yasalarından bazıları: ABD'deki New Jersey Margate City yasaları, bir erkek sörfçünün çıplak sörf yapmasını veya mayosunun içine çorap sokuşturmasını yasaklar.
Tüm Metin

  Silikonu tak-çıkar ya sonrası
Silikon meme sahibi olmak isteyenlerin öncelikle bilmesi gerekenler şu: Silikon protez nedir, ne değildir? Meme içine konulan protezlerin aslında sadece kılıfı silikon. Ancak içinde silikon jel, soya yağı, serum fizyolojik gibi maddeler bulunabiliyor.
Tüm Metin

  Bahtı kara kuğu
Küçüklüğüm Avustralya'nın kara kızıl gökyüzü ile mavi yeşil su kenarlarında geçti. Üç yaşıma kadar annemin sırtından inmedim. Kimi günler gölde gezintiye çıktığımızda babam, çığlığıyla korurdu çocukluğumu... Bir kara benekti bedenim el değmemiş sularında Avustralya'nın...
Tüm Metin

  DİLEK SANCILI
İlk 15'inde öpüştüm
G.Saraylı Emre'yle birlikte olan Aysun Kayacı'nın dudaklarına ilk erkek dudağı 15'inde değmiş. Biz her telden sorduk, o çekinmeden cevapladı * Hiç kapıları açtırmak için adınızı kullandınız mı? Havaalanında kullandım, işe yaradı. * Şu an üzerinizde ne var? Pembe bir pantolon ve mavi bir kazak.
Tüm Metin

  HAŞMET BABAOĞLU
Kadınlar biliyor, erkekler hesap peşinde!
Eminim, gerçeği sadece kadınlar biliyor. Aşkın ömrü ne kadar? Bunu yalnızca kadınlar biliyor. Erkeklerse hesap kitap telaşı içinde... Üç yıl mı? Üç ay mı? İki yıl daha uzamaz mı?
Tüm Metin

  ÖNCEL DÜZDEMİR
Huysuz Kadın İzmir'den bildiriyor
Saçlarım diken diken... Burnumda Harry Potter'deki bebek ejderhanın burnundan çıkan mavi kıvılcımların benzerleri çakıyor.. Nerede benim her daim elimin altında bulunan küçük aynam... Evet evet işte! Strese girince yüzüm de düşüveriyor hemen!
Tüm Metin

  RUHAT MENGİ
Aşktan söz eden Pazar yazısı...
Bilirsiniz adettir, Pazar yazısı dendi mi akla ya "aşk" gelir ya "kadınlar" ya da "müzik".. Ama çoğunlukla aşk ve kadınlar. Öyle bir konudur ki bu, yaz yaz bitmez. Ve özellikle de erkek yazarlar tarafından ele alınır konu, uzman onlar ya.. Aşk'ı ve kadınları onlardan iyi kim anlatabilir?
Tüm Metin

  VECİHE ASLAN
'Dürüstlük başarıyı getirir'
Basında daha çok "aykırı yönetmen" olarak lanse edilen Sinan Çetin, 1960 ile 70'li yılların filmlerine aşık olduğunu söylüyor: "Günümüzde yönetmenler hayal dünyasından uzak işler yapmaya başlayınca sinemaya olan talep azaldı" Sinemanın uslanmaz çocuğu, her yaptığı filmle tartışma yaratan aykırı yönetmeni Sinan Çetin...
Tüm Metin

  TEOMAN HÜNAL
Günah Şehri Bangkok 2002
Kokular, sesler, eğlence hayatı, her şeyiyle yabancı, her yönüyle şaşırtıcı bir şehir Bangkok. Dünyada seksin başkenti olan şehrin yerel dildeki anlamı ne şaşırtıcıdır ki "Melekler Şehri" Otelinizin palmiyeler ile sarılı havuzunun kenarındasınız.
Tüm Metin

  ALİ ESAD GÖKSEL
Gedikli meyhaneler
Akşamcılar, semtlerine göre yeniçeri akşamcıları "Dayı" unvanıyla herkesten daha fazla hürmet görürdü. Kasımpaşa'dan Fındıklı ve Salıpazarı'na kadar uzanan meyhanelerin gediklileri tersanecilerle, topçulardı, ayak takımının gittiği yerler ise koltuk meyhaneleriydi Eskiden Ramazanı takiben Bayram Arefesinde gedikli müşterilerinin evlerine "uskumru dolması" yollayan meyhaneleri biliyorsunuz.
Tüm Metin

  AYŞEGÜL ALDİNÇ
Kıprıs gezmesi badem ezmesi
Şeker bayramı Kıbrıs ve dış temsilciliklerimizde törenlerle kutlandı. (yok! bu milli bayramların klişesiydi.) Biz ("Elele Hülya" ve ben) aslında Paris temsilciliğimizde kutlamayı tercih ederdik ama sağolsunlar Kıprıs'tan çağırdılar. Biz de n'aptık gittik.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır