kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Solist olmadan assolist oluyor

"Bende Kaldı" isimli single ile beklenenden fazla reyting alan eski manken yeni şarkıcı Petek Dinçöz 15 gün sonra assolist olarak sahnelere çıkacak
Daha düne kadar sesinin ne denli "karga" olduğunu kendi de kabul ediyordu. Diyaframını açmak için bir hafta mavi yolculuğa çıkıp sabah akşam avaz avaz şarkı söylediğini kendi ağzıyla açıklamıştı. "İki şarkılık single için bir ay stüdyoda kaldım, hatta ilk günler rahatlamak için şarap içip uyuya kalıyordum" derken haline kendi bile gülüyordu. Ama durumun komikliği Petek'in bu işi sürdürmesine engel olmadı. Çünkü beğenilmişti, izleniyordu. Petek aldığı 'gazla' assolist olmaya karar verdi.

DANSA DEVAM
15 gün sonra ismini henüz açıklamadığı büyük bir mekanda "Türkiye'nin en genç assolisti" olarak sahneye çıkıyor. "Son bir aydır günde 4-5 saat 16 kişilik saz ekibiyle repertuar çalışıyorum. Daha öncesinde Erdem Siyavuşgil'den şan dersleri aldım. Sahneye çıktığımda yalnızca assolistlik yapmayacağım. Şova ve danslara devam edeceğim" diyen Petek Dinçöz, 15 gün sonra herkesi ikinci defa kendine hayran bırakacağını söylüyor.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır