kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yanal'dan yeşil ışık
F.Bahçe yönetiminin Ankara kanadı, hoca konusunda operasyonu başlattı. Asbaşkan Hamdi Akın ile Nihat Özdemir, dün Ersun Yanal'a yaptıkları tekliften "olumlu" yanıt alınca, A.Gücü Başkanı Cemal Aydın'la Ankara Atlı Spor Kulübü'nde 3 saatlik bir görüşme yaptılar. Toplantı sonrası F.Bahçe cephesi...
Tüm Metin

  Dereli ağladı
Yimpaş Yozgat-Galatasaray karşılaşması sona ermiş. 80. dakikada Sergen'in Hüseyin'e hareketine kırmızı yerine sarı kart çıkarmış olan orta hakem Selçuk Dereli, evsahibi takım yöneticilerinin, teknik heyetinin, futbolcularının ve taraftarlarının tepkisi altında soyunma odasına yürürken kafasındaki soru işaretleri de büyüyor.
Tüm Metin

  Fenerbahçe torba istiyor
Atv'deki Bizim Stadyum programı yine gündem yarattı. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Atilla Kıyat, programa katılan MHK Başkanı Bülent Yavuz'a, "Maçları zorluk derecelerine göre sınıflandırdığınızı söylediniz. Diyelim, o hafta Üç Büyükler'in maçlarıyla bir düşme hattı mücadelesini en zor maç olarak belirlediniz.
Tüm Metin

  Ya Stevens ya da O'Neill
Tek yerli teknik direktör adayı olarak Ersun Yanal'ı gören ve bu ismi sağlama alan F.Bahçe yönetimi, yabancı hoca için de asbaşkan Saadettin Saran'ı görevlendirdi. Saran'ın bütün Avrupa'da "boştaki" isimlerle bağlantı kurduğu, bunların içinde İskoç ekibi Celtic'in menajeri Martin O'Neill ile Alman Schalke 04'ün..
Tüm Metin

  Daha fazlasını iste
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, kulübün resmi internet sitesi www.besiktasjk.com'da ilk yarıyı değerlendirdi. Takımın performansından memnun olduğunu vurgulayan Alman hoca, "Hücuma yönelik oyun ve bol gol yeniden Beşiktaş'ın karakteri oldu" dedi.
Tüm Metin

  Camia dedikoducu
Türk güreşinde yaşanan düşüşe çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Güreş Kurultayı'nın son gününde konuşma yapan Dünya Şampiyonu güreşçimiz Şeref Eroğlu, güreş camiasının bütün işini gücünü bırakıp dedikodu ürettiğini söyledi.
Tüm Metin

  Beşiktaş emanetçi
G.Saray, 16. haftadaki Kocaeli karşılaşmasının kar yağışı ve kötü zemin nedeniyle ertelenmesinin ardından maç eksiğiyle ilk yarıyı ikinci sırada kapattı. Ancak sarı-kırmızılı takımın kaptanı Bülent Korkmaz, gerçek lider olduklarını iddia ederek, "15 Ocak'ta Kocaeli maçını kazanıp, ikinci devreye lider olarak yani...
Tüm Metin

  Stat çıkarması
Galatasaray yönetimi, uzun süredir bir türlü proje safhasından öteye geçemeyen Ali Sami Yen Stadı'nı yenileme projesinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, teklif getiren iki yabancı firma arasında 15 Ocak'a kadar seçim yapacak.
Tüm Metin

  Jardel, UEFA'nın en iyi forvet adayı
G.Saray'ın sezon başında S.Lizbon'a sattığı Mario Jardel, UEFA'nın, "2001 yılının En İyi Forveti" seçiminde, 6 aday arasında yer aldı. www.uefa.com internet adresinde yapılan açıklamaya göre adaylar Jardel'le birlikte Juventus'un Fransız yıldızı Trezeguet, Bayern Münih'in Brezilyalı golcüsü Elber...
Tüm Metin

  Hido'ya ver, atsın
Hidayet Türkoğlu, NBA'deki başarılı performansıyla parmak ısırtıyor. Son Phoenix maçında 21 sayı üreten Türkoğlu, istatistiklerde de önemli bir yer edindi kendisine. 3 sayılık yüzdelerinde 30/71 (yüzde 42.3) ile 19.sırada bulunuyor. Sacramento'nun diğer başarılı forveti Peja Stojakoviç ise 29.durumda.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır