kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Moda Polisi

Baldıra bak baldıra!
Bize göre her önüne gelen bacağını kaldırmamalı. İnanmayanlar Okan Bayülgen'e bir baksın. Göbek nasıl katlanıyormuş, kalın baldır nasıl ortaya çıkıyormuş görsün. Bir kere bu Burbery deseni artık çok demode oldu. En son sahte şeyh Ali Kalkancı ile bir yıl evli kalan, sonra kendisini pasta böreğe adayan Emire Ersoy kullanıyordu. Spor ayakkabı ile pantolon son derece uyumsuz. O pantolonun altına düz bir ayakkabı giyse gözümüzü yormazdı.

Bayramda dükkanlar açık kalmış
Basın dünyasının 'en çok eleştiren' gazetecisi Hakkı Devrim sonunda "eleştirme, eleştirilecek hale düşersin" diyenlerin sözlerini haklı çıkardı. Bayram günü Hürriyet gazetesinde öyle bir Hakkı Devrim gördük ki ağzımız açık kaldı. Çünkü miniklerin Hakkı Dedesi düğmeleri açık bir jean pantolonla karşımızdaydı. Sen kalk yıllardır takım elbiseyi üniforma belle. Sonra bir gün kırmızı kazak, kırmızı spor ayakkabı ve düğmeleri açık bir jean'le karşımıza çık. Olmaz efendim, yapılmaz. Biz şimdi sizi yaptığınız televizyon programından tanıyan tüyü bitmemiş çocuklara ne diyeceğiz? Sanat yönetmeni de öyle şok olmuş ki, onun bile dikkatinden kaçmış.

Hatun Ayşe dudaktan kilo alıyor
Boşuna çingeneler üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun dememişler. Kim giyerse giysin yakışıyor. Ayşe Hatun Önal kusursuz fiziğiyle tuvaleti çok güzel taşımış. Ama birileri ona boyundan askılı elbiseye kolye takılmayacağını söylemeyi unutmuş herhalde.

Söylemeden geçemeyeceğiz Ayşe Hatun Önal artık şu "Dudaklarıma bir şey yaptırmadım" yalanını fazla uzattı. Ne yani Ayşe Hatun Hanım siz dudaktan mı kilo alıyorsunuz? Adı silikon olmasa bile dudaklarınızın şişmesi için bir şeyler yaptırdığınız ortada. Eğer dudaklar doğal yollarla şişiyorsa bize de öğretin lütfen.

Fışkırır terlikten parmakları
Hepimiz biliyoruz Tuğba Özay iri bir kadın. Uzun bacakları, büyük göğüsleri var. Ve Tuğba Hanım bunları sergilemeye bayılıyor. Siyah payet işlemeli askılı elbiseyi yine örtmek değil, göstermek için giymiş. Elbisenin göğüs kısmı fazla dar olduğu için her an fırlayacaklarmış gibi duruyor.

Yırtmaca 'bacak yırtmacı' demek haksızlık olur, kalçalarının üstüne kadar ilerliyor. Hakkını verelim, yakışıyor. Tuğba Özay'ın kıyafetinde bir tek ayakkabıları gözümüzü tırmaladı. Her yeri gibi fazlasıyla iri olan ayak parmakları ayakkabının dışına taşmış. Açıkçası hoş durmamış.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır