kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bebeğimle biz bir aileyiz
Ayşe Nazlı ile birlikte iki kişilik bir aile kuran Nilüfer, çocuk yetiştirmenin çok büyük bir emek gerektirdiğini söylüyor. 16 aylık olan kızı Ayşe Nazlı'nın bakımıyla yakından ilgilenen sanatçı "Kendimi işin zor taraflarına hazırlamıştım. Aslında hayatımda çok önemli değişiklikler olmadı.
Tüm Metin

  Komedyenlerin gecesi
Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nun galasını yaptığı 'Komiklik Zor Zanaat' adlı oyun ilk gününde büyük ilgi gördü. Haluk Şahin'in yazdığı oyunun galasında tiyatronun ustaları ve genç oyuncular bir araya geldi. Nişantaşı Hadi Çaman Tiyatrosu'nda perdelerini açan oyunda...
Tüm Metin

  İşte 2002'nin Noel anneleri
'Dekolte' adlı yarışma ve eğlence programı ile atv izleyicilerinin karşısına çıkacak güzel mankenler, her program için özel tasarlanan dergi kapaklarında kılıktan kılığa girecekler. Seçici bir genç kız ve birbirinden yakışıklı üç gencin yarışacağı 'Dekolte'nin ilk bölümü için 'Noel anne' kıyafeti giyen mankenler güzellikleriyle göz kamaştırdı.
Tüm Metin

  Dekolte yarışı
Aşkım Aşkım dizisinin seksi oyuncusu Yeliz Yeşilmen 23'üncü yaşını, dizi ekibinin de katıldığı bir partiyle sevgilisi Ceyhun Başaran'ın Yemyeşil isimli gece kulübünde kutladı. Dizinin başrol oyuncuları Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın ve Doğa Rutkay'ın da katıldığı gecenin sürprizi, Erbil'in Yeşilmen'e verdiği doğum günü hediyesi oldu.
Tüm Metin

  Doğa ile iç içe yılbaşı gecesi
Yılbaşını nerede geçireceğine karar veremeyen İstanbullular için bir alternatif de Doğa Club. Yılbaşı gecesi Kiss Müzik'in sevilen sanatçısı Birol ve Ebru Yaşar'ı ağırlayacak olan Doğa Club, konuklarına şehrin gürültüsünden uzak bir yılbaşı gecesi sunuyor.
Tüm Metin

  Mankenliğe devam
Dünyanın en güzel bacaklarına sahip kadını olarak gösterilen 33 yaşındaki seksi manken uzun yıllardır podyumlarda olduğunu ancak işini çok sevdiğini ve mesleğini bırakmaya niyeti olmadığını söyledi. Versace, Lagerfeld, Galliano gibi önde gelen modacıların gözdesi olan...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır