kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ladin'i gözümün önünde gömdüler
Pakistan Observer gazetesine konuşan ismi gizli bir Taliban lideri, Suudi terörist Usame bin Ladin'in Aralık ayı ortasında "doğal nedenler"den dolayı öldüğünü öne sürdü. Yalnızca 30 kişinin katıldığı cenaze töreninde Ladin'in yüzünü gördüğünü belirten bu kişi, "Amerikan birlikleri ne kadar arasalar da Ladin'i bulamayacaklar.
Tüm Metin

  Savaştan yoruldum
Cumaali yaylasında dört Pakistanlı'yla birlikte kaldığı yeraltı hücresinden çıkarıldığında, önce ışıktan kamaşan gözlerini ovuşturdu. Uzun sakalı ağarmaya başlamıştı. Sağ eli titriyordu. Takkeli başı öne eğikti. Lime lime olmuş gri ceket, yamalı pantolon vardı üstünde.
Tüm Metin

  Hakan şükür Kabil'de!
Afganistan'ın başkenti Kabil'de, binlerce futbolsever uzun zamandır ilk kez şortlu gerçek futbolcularla oynanan ve devre arasında idam infazının olmadığı bir futbol maçı izledi. Taliban'ın gidişinin ardından Kabil'in en iyi iki takımı Sabavun ve Miivand karşı karşıya geldi.
Tüm Metin

  Karzai'ye Türkiye daveti
Ecevit'in mektubunda, "Dost ve kardeş Afganistan'da bir ulusal ordu ve polis gücü kurulması için ve gerekli eğitimin sağlanması için Türkiye'nin her yardıma hazır olduğunu, bu konuda Türkiye'nin engin deneyimi bulunduğunu" kaydetti. Ecevit'in ayrıca "Türkiye'nin...
Tüm Metin

  Yunan askeri artık tuvalet temizlemeyecek
Yunanistan, Avrupa Birliği standartlarına hızla ayak uydurma çabaları çerçevesinde silahlı kuvvetlerinde önemli değişiklikler yapıyor. Yunan Savunma Bakanı Yannos Papandoniou'nun yaptığı açıklamaya göre ordudaki 3 büyük değişiklik, 2002 yılından itibaren hayata geçecek.
Tüm Metin

  Keltler, Anadolu'da insan kurban etmiş!
New York Times'ın haberine göre, Balkanlar'dan Gordion'a gelen Keltler, kerpiç evleri yıkıp tuğla bloklarından evler yaptı. 20 bin gönüllü Kelt savaşçısı, daha sonra Gordion'da yüzlerce insanın kafalarını Tanrı'ya kurban etmek için kopardı. Dr. Ronald Hicks, "O dönemde insanları tanrılara kurban eden yalnızca Keltler'di.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
ABD'nin ciddi gazetesi New York Times, Afganistan'ın Kandahar kentindeki Amerikan askerlerinin Noel eğlencelerini anlattığı haberinde Türk askerlerinin Kandahar'da görev yaptığını yazdı. Gazete, haberinde "Kandahar kentinde 1600 Amerikan askeri görev yapıyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır