kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

UTANIYORUZ

SHA Genel Müdürü Tayfun Hopalı'nın gözlemi: Zorla bağış polisi ve halkı üzüyor. Polis belli aralarla, elinde davetiye ve makbuz dükkan dükkan dolaşıp bağış toplamaya zorlanıyor. Bu kriz ortamında gün boyu sinek avlayan esnafa "Moral gecesi düzenliyoruz. 10 milyon lira ver" demek mümkün mü? O yüzden bağış toplama işi polisin korkulu rüyası haline geldi. Ve sonunda içlerinden biri patladı. Bütçe yetersizliği nedeniyle kaynak arayan Emniyet teşkilatının bazı etkinliklerle bağış toplaması sakıncalı değil. Örneğin önceki akşam Yunuslar'ın 6'ncı yaşgünü için Sibel Can ve Cem Yılmaz'ın da sahne aldığı bir gece düzenlendi. Gecenin geliriyle Yunuslar'a araç-gereç alınacak. Ancak yanlış olan bu etkinliklerin davetiyelerinin polis aracılığıyla satılması. Bir polis, can ve mal güvenliğini korumakla yükümlü olduğu mahallesinin esnafından nasıl bağış isteyebilir?
Tüm metin

'Kabil stadyumunda ilk derbi maç'
Afganistan`ın başkenti Kabil`de, binlerce futbolsever uzun zamandır ilk kez şortlu gerçek oyuncularla oynanan ve devre arasında idam infazının olmadığı gerçek bir futbol maçı izlemeye gitti. Taliban`ın gidişinin üzerinden 6 hafta sonra Afgan ligi ve başkentin en iyi iki takımı Sabavun ve Mivand, Kabil derbisinde karşı karşıya gelirken...
SON DAKİKA'DA


Hocayı istemiyorsanız hemen göndereyim!
Önce kestirmeden şunu söyleyelim. Fenerbahçe Kulübü ile Mustafa Denizli arasındaki ilişki, daha imzanın atıldığı 2000'in Haziran ayından itibaren pamuk ipliğine bağlı bir ilişkiydi. Bir tarafta futboldaki bütün doğruları kendisinin bildiğine inanan ve bu doğrulardan kellesi pahasına taviz vermeyen bir teknik direktör...
TÜRKİYE'DE

'Vergi iadesi ve nemayı kaldıralım Başbakanım'
Buna göre iade yerine vergi indirimi yapılacak. IMF ile üzerinde uzlaşmaya varılan devletin yeniden yapılandırılması projesinin iki önemli yansıması vergi sistemi ve kamu finansmanında görülecek. Vergi iadesi ve nema ödemesinin 2003 yılından itibaren kaldırılarak yeni bir sisteme geçilmesi için önümüzdeki yıl çalışma yapılacak.
EKONOMİ'DE

Ladin'i gözümün önünde gömdüler
Pakistan Observer gazetesine konuşan ismi gizli bir Taliban lideri, Suudi terörist Usame bin Ladin'in Aralık ayı ortasında "doğal nedenler"den dolayı öldüğünü öne sürdü. Yalnızca 30 kişinin katıldığı cenaze töreninde Ladin'in yüzünü gördüğünü belirten bu kişi, "Amerikan birlikleri ne kadar arasalar da Ladin'i bulamayacaklar.
DÜNYA'DA

Koalisyonda sıkıyönetim
Koalisyon partileri liderleri, partiiçi muhalifleri durdurmak için disiplin hükümlerini kullanmaya başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, Türk Kurultayı'nı MHP'deki muhaliflerin de katılımıyla "Süleyman Demirel'in himayesinde" düzenleyen Devlet Bakanı Abdülhaluk Çay'ı bakanlıktan azlederken...
POLİTİKA'DA

Yanal'dan yeşil ışık
F.Bahçe yönetiminin Ankara kanadı, hoca konusunda operasyonu başlattı. Asbaşkan Hamdi Akın ile Nihat Özdemir, dün Ersun Yanal'a yaptıkları tekliften "olumlu" yanıt alınca, A.Gücü Başkanı Cemal Aydın'la Ankara Atlı Spor Kulübü'nde 3 saatlik bir görüşme yaptılar.
SPOR'DA

Bebeğimle biz bir aileyiz
Ayşe Nazlı ile birlikte iki kişilik bir aile kuran Nilüfer, çocuk yetiştirmenin çok büyük bir emek gerektirdiğini söylüyor. 16 aylık olan kızı Ayşe Nazlı'nın bakımıyla yakından ilgilenen sanatçı "Kendimi işin zor taraflarına hazırlamıştım. Aslında hayatımda çok önemli değişiklikler olmadı.
MAGAZİN'DE

E vitamini mutlaka alın!
Fareler üzerinde deney yapan ABD'li bilimadamları E vitamininin beyindeki hücreleri zedeleyen moleküllerin panzehiri olduğunu belirtti. 1 ay boyunca her gün E vitamini yüklemesi yapılan farelerin beynindeki zararlı moleküllerin yüzde 10 ile 20 oranında azaldığı ortaya çıktı.
SAĞLIK'DA

Yarım asırlık başarının öyküsü
Ahmet Ertegün... Dünyada caz müziği yapımcısı deyince ilk akla gelen isim. 1947 yılında Atlantic Plak Şirketi'ni kurdu, başarıdan başarıya koştu; efsane isimleri müzik dünyasına kazandırdı. 'Rythm-Blues'dalında değişik stiliyle ayrı bir sound yaratarak 'tereciye tere sattı' ve 'Ömürboyu Başarı Ödülü'ne lâyık görüldü.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,442,000 1,453,000
MARK 649,000 653,000
EURO 1,271,000 1,277,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır