kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hocayı istemiyorsanız hemen göndereyim!
Önce kestirmeden şunu söyleyelim. Fenerbahçe Kulübü ile Mustafa Denizli arasındaki ilişki, daha imzanın atıldığı 2000'in Haziran ayından itibaren pamuk ipliğine bağlı bir ilişkiydi. Bir tarafta futboldaki bütün doğruları kendisinin bildiğine inanan ve bu doğrulardan kellesi pahasına taviz vermeyen bir teknik direktör...
Tüm Metin

  Yıldızlar kriz yok diyor
Ocak-Nisan arasında devalüasyon tehlikesi var. Ekonomi iyiye gitmeyecek. Ancak durum yine de 2001'e oranla daha umut verici. Orduda 12 Eylül ve 27 Mayıs durumu tekrar edebilir. Radikal dinci kesimde bir gerginlik sözkonusu olacak. Bir de iyi haber. Sporda yıldızımız daha da parlayacak. Kıbrıs sorunu başımıza iş açacak.
Tüm Metin

  Asker, vatandaşı tanklarla kurtardı
Sağanak yağmur ve kar tüm yurta yaşamı felç etmeye devam ediyor. İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Denizli, İzmir, Manisa ve Afyon'da etkili olan yağış nedeniyle bir çok yerde sel meydana geldi, trafik altüst oldu, ev ve işyerlerini su bastı. Tekirdağ Çerkezköy'de selde mahsur kalan vatandaşlar, askerler tarafından tank ve botlarla kurtarıldı.
Tüm Metin

  Barajlarda sel korkusu
İSKİ, barajların taşma tehlikesine karşı kaymakamlara yazı yazarak, tedbir alınmasını ve vatandaşların uyarılmasını istedi. İSKİ'nin ölçümlerine göre, 18 Kasım tarihinde İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 33, su miktarı ise 280 milyon metreküptü.
Tüm Metin

  Azılı kapkaççı bu kez kaçamadı
Silivride saklandığı eve operasyon düzenleyen polisin elinden kaçmaya çalışırken, kendini 3'üncü kattan atan ve ayağı kırılan azılı kapkaççı Sinan Dikilitaş kıskıvrak yakalandı. Tedavisinin ardından sedyeyle adliyeye gönderilen Dikilitaş'ın, polise verdiği ifadede adeta bir suç makinası olduğu belirlendi.
Tüm Metin

  'Telli Baba'ya götürecektik'
Japon Nippon TV'nin yayınladığı bir show programının "Kim bir Türkle Evlenmek İster" duyurusu üzerine seçilen ve İstanbul'a getirilen Kuni Nakazono, ülkesine boş döndü. Programın yönetmeni Fuyuki İcima, Kuni'nin bir Türk'ü beğenmemesine çok şaşırdıklarını hatta 'şok' içinde olduklarını söyledi.
Tüm Metin

  Ramazan bitti Nataşalar döndü
Ramazan ayında Trabzon'da müşteri sıkıntısı çeken Nataşalar, bir süreliğine ülkelerine dönmüştü. Aynı Nataşalar şimdi yeniden Trabzon'un yolunu tuttu. Nataşaları taşıyan Rus Kuban Havayolları da Ramazan nedeniyle haftada 3 olan sefer sayısını bire indirmişti.
Tüm Metin

  Sosyetenin "in" kilisesi
Noel kutlamaları dünyanın dört bir yanında başladı. Türkiye'deki Hıristiyan cemaati de Noel'i önceki geceden itibaren kiliselerde karşıladı. İstanbul'da Saint Esprit, Gloria Circus, İzmir'de Santa Maria kiliseleri dolup taşarken, Mardin, İskenderun'daki kiliselere ve Efes Meryem Ana Evi'ne turistler akın etti.
Tüm Metin

  Kürtaj parası için soyuldu
Kendisini evinde ağırlayan genç kızın 50 milyon lira parasını, iki cep telefonu, tüm giyecek ve makyaj malzemelerini çalan hostes, "Kürtaj olacaktım, o yüzden çaldım. Hakkını helal et" diye bir de not bıraktı. Yaşadığı şoku atlatamayan Dilek Cebeci, polise verdiği ifadede şunları söyledi: "Ümit Ataç ile 7 ay önce...
Tüm Metin

  YKM'de patron değil işçiyim
Ünlü manken Ebru Şallı'nın sevgilisi Harun Tan, avukatı aracılığıyla verdiği ifadede, "Aylık 5 milyar lira alıyorum. Annemin yardımlarıyla geçiniyorum" dedi. Kadıköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Tan'ın sosyal ve ekonomik durumunun belgelerle belirlenmesini istedi.
Tüm Metin

  Eroinci Berktaş'a Taşkent'te suçüstü
Özbekistan İnterpol yetkililerinin verdiği bilgiye göre, 1965 Gaziantep doğumlu Durmuş Berktaş, bir süre önce Taşkent'te TIR garajı işleten dayısının yanına kaçtı ve yaklaşık 1.5 ay önce de Özbekistan güvenlik görevlileri tarafından tutuklandı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır