kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Onları kışkırtan yıldızları mı?

100 gün bir eve kapandılar, birbirlerini yediler, milyonlar onları gözetledi. Dışarıda iyi dost olabilirlerdi ancak yıldızları istemedi
Son günlerin en çok rekabet ve heyecan içeren yarışması olan BBG'yi izlediyseniz Edi ve Hacer'in hırçın kavgalarına ve gözyaşlarına da şahit olmuşsunuzdur. En yakın arkadaşları bile birbirine düşürmeyi amaçlayan ve yarışmacıların aralarını açarak puan kazanmalarını hedefleyen bu yarışmada sivrilen iki isim vardı; Hacer ve Edi. Bu iki ismin kıyasıya rekabetinin nedenini ve onları dışarıda bekleyen hayatı doğum haritalarındaki etkileri inceleyerek yaptık. İşte analizi:

EDİ GEREĞİNDE SAVAŞÇI
Edi su grubundan duyarlı Yengeç burcunun bir üyesi ve duygusal tepkilerini yönlendiren Ay'ı, doğum anında savaşçı yönünü belirten Mars ile Aslan burcunda birleşiyor. Bu demek oluyor ki oldukça aşırı duygusal tepkilere ve heyecanlı bir ruhsal yapıya sahip olan Edi, yeri geldiğinde herkese savaş açmaktan ve tepkilerini açıkça dile getirmekten çekinmiyor.

Bu konum huzursuz bir ruh halini ve sabırsızlık duygusunun yoğunluğunu da açıklıyor. Fakat Edi bunu sempatikliği ve Fenerbahçe taraftarlığıyla aşmasını bildi.

HACER: ALINGAN BALIK
Gelelim yarışmanın Amazon nitelikli ve sanatçı ruhlu yarışmacısı Hacer,e; Edi orta yaşlı bayan taraftarların ve Fenerbahçeliler'in sempatisini kazanırken, Hacer de erkek izleyicilerin beğenisini kazanarak 'sert kız' imajıyla gönüllerde taht kurmayı başardı. Hacer'in yıldız haritasındaki etkileşimlere gelince... Hacer hava grubundan hümanistliğiyle tanınan Kova burcunun bir üyesi. Ay'ı fedarkarlığı ve sanatçı ruhunu destekleyen Balık burcunda yer alıyor. Aslında alınganlığının en önemli nedeni olan bu oluşum, onun üzüldüğünde gözyaşlarına boğulan depresif ruh yapısını da açıklıyor.

KUTUPLAŞMA NORMAL
Bu arada çok önemli bir oluşumu da gözardı etmemeliyiz... Hacer'in kendisini ifade etme tarzını belirleyen Merkür'ü savaşçı nitelikli Mars ile isyankar Kova burcunda birleşiyor. Mücadeleyi ve yarışı çok sevdiği anlaşılan Hacer'in de dilinin kemiğinin olduğu pek söylenemez. Peki Edi ve Hacer'i böylesine karşı karşıya getiren etkileşimler neler şöyle bir inceleyelim... Tarafların haritalarını karşılaştırdığımızda inanılmaz bir kutuplaşmanın gerçekleştiğini gözlüyoruz. Normal zamanda birbirlerini tamamlayabilecek olan bu kişiliklerin, yarışma ortamında kaçınılmaz bir rekabetin oluşacağını astrolojik olarak da görmek olası...

Diğer yanda Hacer'in kişiliğini belirleyen Güneş'i, fikirlerini ifade eden Merkür'ü ve savaşçı yönünü açıklayan Mars'ı Edi'nin kışkırtıcı ruhsal yapısını belirleyen Ay-Mars kavuşumuyla tam karşıt açıda. Karşıtlıklar ve haritalarında elektrikli ortam yaratabilecek daha bir sürü etkileşimin varlığını gözlüyoruz.

Peki ortak noktaları hiç mi yok? Aslında iki tarafta da çok duyarlı olduğu bilinen su grubu etkisi yoğun olduğundan yarışmacılar aşırı tepkisel davranma eğilimindeler. Belki de yarışma dışında birbirlerini tamamlayabilecek iki arkadaş olabilecek Edi ve Hacer'i kadersel olarak birbirleriyle rakip haline getiren etkiler ne dersiniz? Toplumun yönlendirmesi mi? Yıldızları mı? Artık kararı size bırakıyoruz...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır